Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bej renk döşemeye öneri bekliyorum arkadaşlar..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bej renk döşemeye öneri bekliyorum arkadaşlar..

merhaba,

Benim insignia için bej, ve ilerde bizim velet doğacak.. ve arabanın ihtimalle içi kirlenecek.. bunu şimdiden önlemek istiyorum arabanın içine koruma yaptırtım fakat renk bej olunca hemen kirleneceği için döşeme kılıfı yada minder vs vs düşünüyorum.. Bu konuda fikirlerinizi ve önerilerinizi öğrenmek isterim..

Teşekkürler şimdiden..

Ynt: Bej renk döşemeye öneri bekliyorum arkadaşlar..

Orjinal yazı sahibi: CruC
    merhaba,

Benim insignia için bej, ve ilerde bizim velet doğacak.. ve arabanın ihtimalle içi kirlenecek.. bunu şimdiden önlemek istiyorum arabanın içine koruma yaptırtım fakat renk bej olunca hemen kirleneceği için döşeme kılıfı yada minder vs vs düşünüyorum.. Bu konuda fikirlerinizi ve önerilerinizi öğrenmek isterim..

Teşekkürler şimdiden..

tavsiyem deri yada suni deri döşeme yaptırmanız....

Yorum

Bi gün baktım evde kanepe örtülerinden boşta duran bi sürü parça var.Açık bej renk..yani koltuklarla aynı renkte..Ön koltukların sırt kesimlerine ve popomuzu koyduğumuz yere göre güzelce kestim terzide de etreafını lastik kaplattım koltuklara cuk oturdu.Arka koltuklara da kare şeklinde eski kilim varmış ondan koydum 2 tane çok güzel oldu

Yorum

yan airbagleri de engellemeyecek bir ürün bakmayı unutmayın
        InsigniaTEAM

Yorum

Herkese çok teşekkürler

Teşekkürler baktım airbag engleniyormu acaba? yada emniyet kemerlerini...??

Orjinal yazı sahibi: cagri
          yan airbagleri de engellemeyecek bir ürün bakmayı unutmayın
          Vallah birşey yapmak lazım.. dediğiniz gibi airbagları falan englemeyen bir formul nasıl bulurum bilmiyorum açıkçası..

Yorum

Bence döşemelere nano koruma yaptırın. ne dökerseniz dökün bir peçete ile rahatça alırsınız iz kalmaz. Aşağıdaki linkte tanıtım gibi birşey var. http://www.youtube.com/watch?v=eMN5qtjAHxY
            2011 1.6 T 180 hp Insignia Edition Elegance P. / Teknik Gri

Yorum

İşleniyor...
            X