bayram sonrası izin dönüşü virajlı yolda ki uzun bir mesafe benim ufaklık aracın ön koltuğuna istifra etti(kutu) tamamen değil ama bir kısm koltuk yanına bir kısmda annesinin üzerine dolayısıyla emn kemerinede geldi sildik falan ama gecenlerde aracı kullanmak için bindiğimde o ekşi kokuyu duydum aracı bastan asağı kosla ile yıkadım temiz oldu ama koku azda olsa hala var ne yapmalıyım gitmesi için tekrar mı kosla çamasır suyu vs ile yıkayayım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
araç içi gitmeyen koku
Collapse
X
-
Ynt: araç içi gitmeyen koku
Merhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun. Eşimin Fiesta'sına benim oğlan en az 4-5 defa kusut. Malum Fiesta'nın yaylar biraz serttir, bizim yollar da maşallah tarla gibi... Neyse, ben de bir çok yol denedim ama sonuç alamadım. Hep kaldı koku. Detaylı iç temizlik yaptırmadan kurtulamadım. Her kustuğunda 50 liram gitti İstanbul'da 212'de bir yer var, en son oraya yaptırmıştım iyiydi koku çıkmıştı. İç dış dahil ona da. Bir de bir makinayı aracın içine koyup bir şeyler yapıyorlar her seferinde ama tam anlayamadım ne olduğunu, pek de bilmiyorum bu konuları aslında.
Dediğim gibi ben her seferinde yaptırmak zorunda kaldım, kurtulamadım. Tabi ki bunu siz de düşünmüşsünüzdür öğrenmek istediğiniz kendiniz nasıl halledebileceğinizdir ama işte yok öyle bişey Yani ben bulamadım. İnşallah biri bir yol gösterir
Selamlar.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
-
Arkadaşın bahsettiği araç içi ozon uygulaması
Ben hiç yaptırmadım ama sormuştum yapanlardan kötü kokular için kesin çözüm diyorlardı bilemiyorum.
DR Mat veya SONAX Kötü koku giderici spreyleri de deneyebilirsiniz
SaygılarDost ise düşünme, ver ömrünü gitsin.
Dost değilse, hiç bekletme yol ver gitsin....
Yorum
-
Sahibinden.com sitesinde Dr.Mat sprey satılıyor. Ben 5 Lt süte kullandım. Çok iyi,sizin sorununuzu da çözer...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11Orjinal yazı sahibi: tornadoSahibinden.com sitesinde Dr.Mat sprey satılıyor. Ben 5 Lt süte kullandım. Çok iyi,sizin sorununuzu da çözer...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
çok basit bir şey söyleyeyim onu deneyin önce isterseniz.
bir kuruyemişçiye gidip taze kahve çektirin. bu kahveyi açık bir tabağa koyup arabanın içine bırakın. bir kaç gün kalsın arabanın içinde. bir müddet sonra kokudan eser kalmaz.
Not: benim araçta bir kurban bayramında bagaja et suyu dökülmüştü ve çok kötü bir koku vardı. Çok işe yaradı.MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bilgecemçok basit bir şey söyleyeyim onu deneyin önce isterseniz.
bir kuruyemişçiye gidip taze kahve çektirin. bu kahveyi açık bir tabağa koyup arabanın içine bırakın. bir kaç gün kalsın arabanın içinde. bir müddet sonra kokudan eser kalmaz.
Not: benim araçta bir kurban bayramında bagaja et suyu dökülmüştü ve çok kötü bir koku vardı. Çok işe yaradı.
Yorum
Yorum