Duyuru

Collapse
No announcement yet.

araç içi gitmeyen koku

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: araç içi gitmeyen koku

İlbilge kardeşim sen güzelce sık,ıslat ama. Bir şey kalmaz,güzel bir hijyen kokusu dışında.
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Döşeme ve montaj malzemelerinin satışında uzmanız. Ürünlerimiz yüksek kalite standartlarımızla uyumludur. Profesyonel kullanıcılar için koruyucu ekipmanlarımızın yanı sıra vidalarımız, vida aksesuarlarımız, dübellerimiz, teknik kimyasal malzemelerimiz, mobilya ve inşaat malzemelerimiz, aletlerimiz, depolama ve çekme sistemlerimiz değerlidir. Amacımız çok basit: bireysel hizmetler, pratik sistem çözümleri ve çok çeşitli ürünler sunarak müşterilerimizin işini kolaylaştırmak.

Arkadaşlar ben kullandı, herkese de tavsiye ediyorum. Araç içindeki kötü kokuları yok ettiği gibi havalandırma borularını da temizleyerek 2-3 ay gibi güzel bir koku veriyor arabanın içine, devamlı güzel bir koku alıyorsunuz.

Yorum

Ozonlamayı ben de yaptırmıştım. Araç resmen kokusuz olmuştu.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

hocam benim aracıma donup erimiş kıyma suyu ve peynir suyu karışımı sızmıştı. baya da geniş yüzeydeydi. bir kova sıcak suya bulaşık deterjanı ve 3-4 yemek kaşığı amonyak karıştırıp soğan çuvalı( lifli olması ve sürterken tırmuklama işlemini yapması için) ile köpürte köpürte 2-3 defa silip gene temia suyla silmek suretiyle durularsanız işe yarayacağını düşünüyorum. banim zemin temizliğinde işime yaramıştı.

Yorum

İşleniyor...
          X