arkadaşlar cam suyu yerine konulabilecek alternatif çözümleriniz var mı? Cam suyu diye aldığımız mavi sıvılar acaba gerçekten cam suyu mu hiçbir etkinliği yok camdaki lekeler olduğu gibi duruyor.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Cam suyu alternatifleri
Collapse
X
-
Yorum
-
Ynt: Cam suyu alternatifleri
Kalitesiz mavi cam sularında genelde antifriz az olur. Konsantresi yüksek antifrizli cam suyunu kokusundan çok rahat anlarsınız, ne kadar parfüm basılırsa basılsın antifrizin kokusu yine orda oluyor. Bu cam sularının asıl amacı suyun donmasını ya da buharlaşmasını önlemek, temizliği sağlamak değil. Bugüne kadar yolda yapışan böcekleri temizleyen konsantre ya da antifrizli cam suyu buamadım, geri kalan her şey için düz su bile yeterli oluyor zaten.
Yorum
-
Uzun zaman önce oto show veya oto haber dergilerinden birinde elmayı keserek camı sildiğimizde camda oluşan yağ tabakalarının rahatça ve etkili bir şekilde temizleneceğini okumuştum. Elma sirkesinin ne derece etkisi olur açıkçası sonucu bende merak ediyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Arkadaslar benim audi de isitmalari on cam suyu diye bir ibare var... bu olunca antifirize gerek kalmiyor mu?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Peki hasanim isitmaya basladiginda buz cozulmez mi acab?
Yorum
Yorum