valla arkadasım hayırlı olsun aldıgın makina o makinanın aynızı bende var ama malesef calışma basıncı 115 bar diyor yanı sadece tozunu attırırsın onunla bende sonradan cok pişman oldum ama iş işten geçti bikere
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
İyi akşamlar arkadaşlar
Bayramdan sonra arabayı yıkadım ve bu işin basınçlı makine harici olmayacağını anlayıp bir tane almaya karar verdim. Hortum ucu aparatları hiç bir işimi görmez oldu. Çamur falan sökemiyorum arabadan ne anlayacağız o zaman da..
Basınçı makine şart ama bir iki durum var yalnız. Bizim şebeke suyunun nasıl akacağı belli olmuyor. Bu makinelerin bir leğenden falan su çekeni var mı? Varsa fiyatlar ne alemde? Hadi fiyatları da geçtik önerir misiniz?
Bana bir normal bir de kovadan su çeken makine tavsiye ederseniz ona göre karar veririm.
Lavor P19 musluğa bağlananlardan düşündüğüm, ama daha ucuza daha iyisi varsa onu da değerlendiririz.
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
lavor 19 basınçlı yıkama makinesi için hangi tür foam lance almamız gerekir.örneğin karcher marka foam lance lavor makineye uyarmı.ne tip foam lance oluyo bu makineler için.fiyatı tam olarak nedir ve nerden temin edebiliriz.
2009 1.6T Edition-Elegance Teknik Gri FLYAUDİO NAVI
emektar lavor p19 u çöpe atmak zorunda kaldık bu kış -30ları bulan soguklar yuzunden yerine yine lavor fakat üst modellerinden olan stm 160 makıneyı aldım. Şu an için gayet güzel basınç olarak diğerinden üstün.
Gule gule kullan omur. Eskisine ne oldu? Icinde su donunca calismamaya mi basladi?
evet abi malesef su donmuş çatlatmış içindeki metal kısımları. su giriş yerinde çatlak olusturmuş o da içerdeki motor kısımıyla yekpare olduğu için malesef bır cozum uretemedı yoksa boruyu fılan degıstırecektı usta da. Bende değiştirdim artık eskısını attık çöpe
Yorum