Duyuru

Collapse
No announcement yet.

basınçlı yıkama makineleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• basınçlı yıkama makineleri

arkadaşlar bizim buralardaki yıkamacılara uyuz olduğum için arabayı kendim yıkamayı tercih ediyorum. wsh basınç makineleri daha pratik olduğu için bu makineden almak istiyorum. alırken ne gibi özelliklerine dikkat etmeli marka bar vs gibi. wsh2
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Ynt: basınçlı yıkama makineleri

bende bırtane var 250 br sıcak yıkamalı cogu kez aracı sabunlamana bıle gerek kalmıyor pırıl pırıl yapıyor
    sen kac lıralık bır makına dusunuyorsun bu ısı yapan arkadaslarımız var marka model ısmı alırız
    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insigniaT
      arkadaşlar bizim buralardaki yıkamacılara uyuz olduğum için arabayı kendim yıkamayı tercih ediyorum. wsh basınç makineleri daha pratik olduğu için bu makineden almak istiyorum. alırken ne gibi özelliklerine dikkat etmeli marka bar vs gibi. wsh2
      Sıcak yıkamalı olanlar biraz pahalı.
      Bagajda taşırım diyorsan bunu al.
      http://www.koctas.com.tr/U/Karcher-K...si/-/1354?R=90 139 tl

Bahçem var, makinayı koyacak yerim var ve güçlü olsun diyorsan bunu al.
      http://www.koctas.com.tr/U/Karcher-2...Bar/49961?R=90 199 tl

Karcherler Alman malı ve çok kalitelidirler.

Ama ayrıca Lavor makinalarıda iyidir.
      http://www.hizlial.com/hirdavat-bahc....1752.0018.htm tavsiye ederim

Yıkama işini bir tık daha öteye taşımak istiyorsan.
      http://www.shinearama.co.uk/search.php?fcat=95 Köpük yapan sistemi Makinana uyumlu olarak al. 50 pound ama vergi indirimi ile 43 pounda geliyor.
      Tabi özel köpük de alman gerekiyor.

http://www.shinearama.co.uk/product....=VAL-SNOWPH-5L 5litresi 14 pound (1:25 veya 1:15 sulandırıyorsun)
      Sana ömür boyu yeter.

Bu köpükler Türkiyedeki piyasalarda kullanılan köpüklerden kat kat iyi. PH değerleri boyaya zarar vermeyecek şekilde.
      Keyifine doyum olmaz. Türkiyede 1 tek ATAS ınkiler Avrupa kalitesinde

Kısaca

139 tl + 42x2.5 + 14x2.5 =139+105+35 = 279 (Yıkamacı bile açarsan bu ürünle)

Ama kısa vadede 139 tl. ürün yeterli.
      Son olarak şunu buldum. İyi makina fiyatıda özellikleride Karcher 139 tl makinaya göre daha iyi.

2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Gökhan asiklopedi gibisn bilgiler için teşekkürler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Turkuaz72: blink blink blink
          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

tam Gökhan abiniin alanına giren bi soru gelmiş ama
            F30 Sport+

Yorum

biz bu oto yıkamacı işini bir ara düşündükte bu oto yıkamacılarda kullanılan su kompresorleri yaklaşık 1500 lira. sizin bu gösterdiğiniz cins olanlardan arkadaşımda varda pekte kullanışlı sayılmaz. açıkçası görmeden almayın derim

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                biz bu oto yıkamacı işini bir ara düşündükte bu oto yıkamacılarda kullanılan su kompresorleri yaklaşık 1500 lira. sizin bu gösterdiğiniz cins olanlardan arkadaşımda varda pekte kullanışlı sayılmaz. açıkçası görmeden almayın derim
                Ben latife yapmıştım zaten. Oto yıkamacılarındakiler daha profesyonel ama LAVOR veya KARCHER in küçük makinaları kendi arabanızı yıkayacaksanız iş görür. Bende Karcher var. Küçük kullanışlı.
                Çok fazla basınç olmasına gerek yok. Karcherde güzel aparatlarda var. Ben de ayrıca Karcherin buhar üreten bir modeli var. Sanırım 6 bar civarı buhar üretiyor. Zor çıkan kirleri daha sonra bununla temizliyorum. Ayrıca evinizde kullanabilirsiniz. Bahause larda var. 200 tl civarı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  Gökhan asiklopedi gibisn bilgiler için teşekkürler
                  Abi her türlü makina var ama Ataköyde dışarda yıkama yapamıyorum.
                  Sonunda gidip küçük bir dükkan kiralayacağım. Hobby shop gibi kullanıcam.
                  Uğrarsınız yıkama, pasta cila falan yaparım. Şaka bir yana Avcılar yan yolda bakıyorum.
                  Hanımın evshabinin dükkanı var. İçindeki kiracı çıkınca kiralayacam. Kayınvalidenin
                  katının hemen altı. Hanımı Kayınvalideye bırakacam girişecem arabaya.

Yorum

abi yengeyle aranız açılmasın) ben kendimi araba hastası sanırdım ama seni filan görünce ben gayet sıradan bi araç kullanıcısı oldğumu anladım
                    F30 Sport+

Yorum

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için Lavor alıcam galiba.Köpükleme özelliği de var mı?
                      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Lavor P19 makinasını yaklaşık 4 aydır kullanıyorum...

Garek basınç performansı gerekse uçlarının kullanışlılığı ve yurt dışından aldığım FOAM LANCE ile uyumu ile güzel bir ÖN YIKAMA ardından asıl yıkama yapıyorum ve boyamı neredeyse hiç çizmiyorum...

İşte Kendi Aracıma Lavor P19 makinam ile SNOW FOAM uygulamam;

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insigniaT
                          çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için Lavor alıcam galiba.Köpükleme özelliği de var mı?
                          Köpük özelliği direk makina üzerinde yok. Foam Lance alınırsa bu özellik eklenebilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                            abi yengeyle aranız açılmasın) ben kendimi araba hastası sanırdım ama seni filan görünce ben gayet sıradan bi araç kullanıcısı oldğumu anladım
                            Sen ne diyorsun? Benim hanım melek. Ben olsam kapı dışına koyardım kendimi.

Yorum

F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                              X