arkadaşlar, aracın arka koltuğuna sakız yapıştı. üstelik sıcaktan iyice eriyip dağılmış. bu durumda ne yapmak lazım. çok çirkin bir görüntü. yardım lütfen. (bu arada trabzon çaykara'da bir köyde olduğumu hatırlatırım.)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sakız yapışması!
Collapse
X
-
Ynt: sakız yapışması!
Once buzla sakizi sertlestirin ve sonrasinda sertlesen sakizi hafifce ufalayin ve kirilan sakizi sicak olmayn bir malzeme ile supurun sonrasinda kalanlarida diger yontemler ile temizleyin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
teşekkürler arkadaşlar. hemen deniyorum...MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Arkadaşlar bu pek işe yaramadı. ne yapsak acaba. sinirden neredeyse koltuğun kumaşını yırtacaktım.MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Onu aracin bi parcasi olarak gorun derim eger soylenenleri yaptiysaniz ve hayla cikmadiysa durum vahim yada bi oto kuafore goturun olmadi ayni kumas doseme bulursunuz degistirirsinizBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
boyle yapışkan sogutucular var denemedım ama işe yarayabilir yada sonax vs yerler hemen hallediyorBayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!
Yorum
Yorum