Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kuş pisliği :S

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• kuş pisliği :S

Yeni araca serviste yaptırmak yerine güvendiğim birinde boya koruma yaptırmak istedim... 2 gün içinde ön kaputta nasıl fark edemedim bilmiyorum, 1x1 cm lik leke olmuş kuş pisliğinden.... ulan bu ne demeye kalmadan, boya korumayı yapan abimiz "hoca geçmiş olsun, 1 gece de asit yakmış, artık çıkacak bir iz değil, bi de boşuna ovalayıp çizik yapma " dedi, ben dumur :S yanan boyanın çaresi olmadığını tahmin edebiliyorum lakin yine de tecrübesi olan varsa önerilerini dinlemek isterim

O kuşu bi elime geçirirsem gırrrrrrr >

Ynt: kuş pisliği :S

geçmiş olsun malesef martı bokundaki asit çok fazla olduğu için araçlara böyle zararlar verebiliyo güzel bi pasta ciladan sonra eğer hayla çıkmıyosa fazla oraya bakmayın derim geçmiş olssun
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Eyvallah kardeş, bizim bokun çeşidi yarasa bokuymuş, akdeniz bölgesinde ki en yaygın çeşidi olan dik kulaklı çeşidiymiş hem de ( bokun yaptığı şekilden cinsini tanıyorlar artık ) çok gözüme takılırsa kaputu kaplatacağız artık, varsın apaçi desinler urock

Yorum

haha haha haha kaplat abi en iyisi
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Gri üzeri cırtlak hoppidik pembesi nasıl :P

Yorum

oo tek olursun tel

F10 Msport

Yorum

Şaka bir yana mini cooper ya da corvette gibi 2 şerit atabilirim belki :/ varsın apaçi desinler işte

Yorum

abi geçmiş olsun. araç ne renkti şerit rengi tavsiyesi verelim bari
                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ortodoxian
                  Eyvallah kardeş, bizim bokun çeşidi yarasa bokuymuş, akdeniz bölgesinde ki en yaygın çeşidi olan dik kulaklı çeşidiymiş hem de ( bokun yaptığı şekilden cinsini tanıyorlar artık ) çok gözüme takılırsa kaputu kaplatacağız artık, varsın apaçi desinler urock
                  Geçmiş olsun...
                  Yarasa gübresi organik tarımda kullanılan çok kıymetli bir gübredir.
                  Tarlalarda diğer gübrelere oranla daha az kullanılarak çok fazla verim alınır.
                  Malesef ne kadar etkili olduğunu senin aracın da teyit ediyor.

Yorum

İşleniyor...
                  X