Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankarada araçlarınızı nerede yıkatıyorsunuz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ankarada araçlarınızı nerede yıkatıyorsunuz?

Herkese selamlar.
    Ben Accent aracımı önüme gelen yerde yıkatıyordum.
    Çok önemsemiyordum. Şirket aracı olarak kullandığım için çok önemsememiştim.
    Ankara konusunda tecrübelerimizi paylaşalım.
    Hem ben sorumun cevabını almış olurum hem de diğer üyelerimiz istifade ederler.
    Belki herkesin çok gittiği bir yer ile anlaşabiliriz bile. InsigniaTeam'e özel indirim isteriz.
    En azından özel ilgi alacağımız kesin
    Ben Beytepe'de oturuyorum. Çayyolu tarafı Ümitköy sınırları olabilir.
    İş yerim Balgatta. Çukurambar, 100.yıl , balgat, çiğdem tarafları olabilir.
    Buralarda ve diğer semtlerde nereleri tercih ediyor sunuz?
    Saygılar.
    Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
    Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Ynt: Ankarada araçlarınızı nerede yıkatıyorsunuz?

Panora hamam evimin dibi birakiyorum yikiyolar sonra gidip aliyorum
    2014 b8 passat 1.6 tdi dsg highline navi&hayalet gosterge

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omer0673
      Panora hamam evimin dibi birakiyorum yikiyolar sonra gidip aliyorum
      Orda cilalı yıkama 30 tl diyorlar.
      Çok pahalı geldi bana.
      Ben tunalı meguiars ta 25 tl verdim.

Yorum

eğer titiz bir kullanıcı iseniz yıkama yerleri önemli. ben %80-90 yıkama yerlerini beğenmiyorum. sonuçta kendi malı olmadığı için hor kullanma, özensiz dikkatsiz yıkama yapılan çok yer var. hele fırça ile yıkama yapan yerler var ki sanki otobüs yıkıyorlar.. gerçi süngerle yıkamalarda da eğer süngeri siz vermesseniz kılcal ciziklere razı olmak gerek.. imkan olsa yıkama makinasını alıp sadece kendim yıkarım

Yorum

Beytepe yazın müsait araç yıkamak için ama şu an mümkün değil.
          Keşke kendim yıkayabilsem.
          Peki sen nerde yıkatiyorsun?

Yorum

Ben kendim yıkıyorum. Hep gittiğim iki yıkamacı var sadece suyunu kullanıyorum bir miktar veriyorum. Yer Çukurambar'da eve yakın olunca güzel oluyor. Biri Ambrosia çarşısı kapalı garajında, diğeri ise çukurambar içirisinde Beğendik mağazasının çaprazı gibi oluyor. İçerideki daha güzel.
            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
              Ben kendim yıkıyorum. Hep gittiğim iki yıkamacı var sadece suyunu kullanıyorum bir miktar veriyorum. Yer Çukurambar'da eve yakın olunca güzel oluyor. Biri Ambrosia çarşısı kapalı garajında, diğeri ise çukurambar içirisinde Beğendik mağazasının çaprazı gibi oluyor. İçerideki daha güzel.
              Birgün beraber gidelim.
              Gerçekten hoşuma gitti bu fikir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BRK
                Beytepe yazın müsait araç yıkamak için ama şu an mümkün değil.
                Keşke kendim yıkayabilsem.
                Peki sen nerde yıkatiyorsun?
                aracı alalı 3 ay olmadı. son 1 aydır da hiç yıkatmadım. dediğim gibi her yerde yıkatmadığım için araba perişan vaziyette.. .arkas otomotivde yıkatıyorum. yarın bir aksilik olmassa yağını değiştirmek için gidicem. o zaman yıkatıcam.

Yorum

Benim 4 yerim var.

İlki ODTU'nun 100. Yıl çıkışında. Drunk'ı hemen geçtikten sonra bir yıkamacı var. Orda ne zaman yıkatsam arabam bir başka parlıyor. Gide gele ordaki elemanlarla da samimi olduk, daha bir özenli yıkıyorlar.

Onun dışında Çayyolu 'ndaysam İstasyona götürüyorum. Uzun zamandır gitmedim ama en son gittiğimde kalitesi biraz bozulmuş gibiydi.

Bir de Yaşamkent'de Car center mı, care care mı ismini tam hatırlamıyorum küçük bir yer açıldı. Ordaki elemanlar da çok titiz yıkıyorlar. Tek handikapı araçları yıkadıktan sonra koyacak yerleri yok. Yol üstüne bırakıyorlar. Yıkandıktan sonra hemen almazsanız yol üstünde beklemekten toz olailiyor.

İşim Tunalı'ya düşerse de Meguiars'a bırakıyorum. Çok iyi yıkıyorlar ama fiyat da tuzlu oluyor.

Genelde alışveriş merkezlerindeki ve Sonax vb yerleri tercih etmiyorum. Çok kalabalık olduundan baştan savma yapıyorlar.

Bunun dışında geçen sene fırsat kuponu alıp bi kere detaylı iç uygulama bir kere de pasta-cila ve boya koruma için Tepe Prime daki Prime oto ya bırakmıştım. Yapılan 2 uygulamadan da çok memnun kalmıştım.

Fx Coupe varken de bir kere Üstün Petrol de boya koruma yaptırmıştım ordan da memnun kaldım. Amaa üstün Petrol 'ün yanında sosyete pazarı var. Oranın altında JetWax die bir yer var ki uzak durun. Uygulama yapmaktan haberleri yok. Aracı bırkatım, bir geldim vinil kısımları kaplamamışlar. Tüm siyah aksamlar pasta izi içinde. Onları çıkarsamı 3 ayımı almıştı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
                    Benim 4 yerim var.

İlki ODTU'nun 100. Yıl çıkışında. Drunk'ı hemen geçtikten sonra bir yıkamacı var. Orda ne zaman yıkatsam arabam bir başka parlıyor. Gide gele ordaki elemanlarla da samimi olduk, daha bir özenli yıkıyorlar.

Onun dışında Çayyolu 'ndaysam İstasyona götürüyorum. Uzun zamandır gitmedim ama en son gittiğimde kalitesi biraz bozulmuş gibiydi.

Bir de Yaşamkent'de Car center mı, care care mı ismini tam hatırlamıyorum küçük bir yer açıldı. Ordaki elemanlar da çok titiz yıkıyorlar. Tek handikapı araçları yıkadıktan sonra koyacak yerleri yok. Yol üstüne bırakıyorlar. Yıkandıktan sonra hemen almazsanız yol üstünde beklemekten toz olailiyor.

İşim Tunalı'ya düşerse de Meguiars'a bırakıyorum. Çok iyi yıkıyorlar ama fiyat da tuzlu oluyor.

Genelde alışveriş merkezlerindeki ve Sonax vb yerleri tercih etmiyorum. Çok kalabalık olduundan baştan savma yapıyorlar.

Bunun dışında geçen sene fırsat kuponu alıp bi kere detaylı iç uygulama bir kere de pasta-cila ve boya koruma için Tepe Prime daki Prime oto ya bırakmıştım. Yapılan 2 uygulamadan da çok memnun kalmıştım.

Fx Coupe varken de bir kere Üstün Petrol de boya koruma yaptırmıştım ordan da memnun kaldım. Amaa üstün Petrol 'ün yanında sosyete pazarı var. Oranın altında JetWax die bir yer var ki uzak durun. Uygulama yapmaktan haberleri yok. Aracı bırkatım, bir geldim vinil kısımları kaplamamışlar. Tüm siyah aksamlar pasta izi içinde. Onları çıkarsamı 3 ayımı almıştı
                    Valla süper.
                    Bana çok faydası oldu söylediklerinizin.
                    Yarın buluşmaya gelirseniz detaylandiririz konuyu.

Yorum

Bu Vamosun orada EVO diye biryer açıldı.
                      Giden var mı?

Yorum

Dedeman oteline çok yakın oturuyorum onun kendi otoyıkamacısıda yıllardır benim yıkamacım herkese tavsiye ederim adı Mustafa

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Cayyolu mesa plaza daki autowax ta yikatiyorum. Artik gide gele tanidik oldu
                          Guzel yıkıyorlar. En azindan fırça kullanmıyorlar. Arabayi mahvediyor şu fırça
                          İç dış 16 liraydi en son gittigimde
                          [center]Astra J 1.6 Turbo | Custom Varex Exhaust | K&N Air Filter | Eibach Prokit Springs | 19" Matte Black Rims | Rieger Rear Apron[center]

Yorum

Yaşamkent teki Autowax a da ben gıcık oluyorum. Coupe varken boya koruma ve fiyat bilgisi almak için gittim, sanırım sahibi yoktu, çalışanlardan biri geldi yanıma o da zar zor. soru soruyorum yarım ağızla cevap veriyorlar, fiyat soruyorum gene aynı, sanki bedava iş yaptırıcaz evimin dibi olmasına rağmen bi su tutturmaya bile oraya gitmiyorum.

Yorum

yıkama yeri olarak son durum nedir? iyi bir yer bulabildinmi Burak? bende fırçasız, süngersiz yıkama yapan yer arıyorum.

Yorum

İşleniyor...
                              X