Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kılcal (yıkama) cizikler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kılcal (yıkama) cizikler

Özgür bey ankarada nerdesınız bana uyar teklifiniz ha 1araclık malzemeye gerek yok benım aracın kucuk bır kısmında deneyıp ıse yarayıp yaramadıgını gorsem bana yeterde artar .Bu ürünler sizin elinizde mevcutsa ücreti mukabilinde alabilirim de hemde nasıl uygulamam gerektıgınıde sızden ogrenmıs olurum ılgınız ıcın tesekkurler

Yorum

(meg105) lıtrelık varsa elınızde bende ucretıyle alabılırım para yabancıya gıtmesın hem sız daha cok yardımcı olabılırsınız
      Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

Bunu profesyonel birine birakin derim ben.. Daha oncekinide mi siz yaptiniz? Hareler bildiginiz yikandiktan sonra kullandıklari kurulama bezlerinden bile olabiliyor.. yikatirken sunger bile surdurmeyin derim arasina dolan ufak tefek taslar camur kalintilari vb. seyler dolup arabayi cizebiliyor.. Yani bunu ben test edip gormedim, Ankara Ziebart taki arkadaslar soylemisti.. artik ne derece dogru bilmiyorum ama sunger olsun boya koruma olsun dikkat ediyorum, profesyonel yaptiriyorum sonuc iyi benim aracimda siyah ama gıcır gıcır
        1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
        -
        1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
        -
        2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)

Yorum

ankarada balgat cevizlidere de dükkanım var orada profesyonel uygulama yapıyorum bunu reklam amaçlı değil yardımcı olmak amaçlı paylaşıyorum cevizlidere mahallesi 1222. cad 1204 sk. 2/b 0555 827 76 74 cep telefonum profesyonel uygulama amatör uygulamadan biraz daha farklı ve etkilidir sonuçta amatör ürünler daha güvenli profesyonel ürünler daha güçlü ve risklidir. iletişime geçerseniz her türlü konuda bilgi malzeme ve işçilik konusunda yardımcı olurum

Yorum

ha bi de araç çok çizik durumda ise 105 in yetmediği yerde g3 öneririm ama g3 ü sizin kullanmanızı hiç tavsiye etmem amatör kişi g3 ü öğrenene kadar boya yakıyor

Yorum

özgür bey adresınızı aldım en kısa surede yanınıza ugrayacagım ınsallah ılgınız ıcın tesekkurler

Yorum

İşleniyor...
              X