Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kılcal (yıkama) cizikler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kılcal (yıkama) cizikler

Arkadaşlar 2011 siyah insignia aracım var 4. ayda boya koruma pasta cıla işlemi yaptırmıştım fakat dairesel kılcal çizikler oluşmuş bunu gidermek için en iyi ürün nedir? amatörüm ilk deneyımım olacak hangi malzemelerle hangi işlemleri yapmam gerekir. işlem sırayla bilgi verirseniz sevinirim. forumda bu konuda çok kısının bılgısı olduğunu gördum yardımcı olurlarsa sevinirim.(birde ben kendım meguıars ultımate compound ve meguıars pedi buldum ama daha ıyı bır urun varsa bilgilendirinız)
    Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Ynt: Kılcal (yıkama) cizikler

ben meguiars swirl x deneyecegım 1 ay sonra felan sıparısını verıcem benım aractada var kılcal cızıkler kı bır desızın aracınız koyu renk benımkı gumus benı bıle rahatsız edıyor

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=4Rf1tdGVF60#ws

Yorum

http://www.otogold.com/?urun-78-Megu...i-473-ml-.html

http://www.otogold.com/?urun-77-Megu...ici-207ml.html

http://www.otogold.com/?urun-7-Megui...sta-450ML.html

şu 3 ürünü buldm ultımate olan bana daha mantıklı geldi ve 450mL diğerlerinden daha çok yani eğer yanlış bir ürün kullanıyorsam söyleyınız hepsının videosu ve açıklaması var. bir de ben elle yapacağım max parlaklık ve çizikleri gidermesini istiyorum
        Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

vallahı ben daha once sonax ve turtel ın urunlerını kullandım ama hare gıdermede malesef cozum olmadı bende ılk defa deneyecegım benım derdım hare olduguı ıcın ama daha kapsamlı dusunuldugunde ultımate de kullanılabıulır gıbı geldı bana

Yorum

katılıyorum ortalama aynı işleri çıkartıyorlar sanırım aynı sıtede el pedi de buldum http://www.otogold.com/?urun-286-Meg...--10-cm-.html# sanırım kargo da fırmaya aıt sizinde bilginize

Yorum

çizikleri ve hareleri kapatmak istiyorsanız polisaj makinesi ile işlem yapmanız lazım işin ehli birine yaptırmanızı tavsiye ederim.
              Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
              GIBBON

Yorum

Ben bir Meguiar's uygulayıcısı olarak nacizane tavsiyelerimi sunacağım ültimate cut compound die tabir edilen ürün Meguiar's in 105 isimli pastasıdır pasta işlemini polisaj makinesi ile uygularsanız daha güzel çizik giderme işlemi yaparsınız hatta yün keçe kullanırsanız daha etkili olacaktır(tabi keçenin sık sık temizlenmesi şartı ile 1500-2000 devir/dakika hızla ) fakat pastanın bir handikapı hare bırakmasıdır bunun için hare giderici bir cila olan 205 i tavsiye ederim sonrasında ise güvendiğiniz veya sevdiğiniz bir boya koruma katmanı ile işlemi tamamlayabilirsiniz

Yorum

Swirl x i ültimate cut compunddan sonra kullanmalısınız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: özgür cengiz
                    Ben bir Meguiar's uygulayıcısı olarak nacizane tavsiyelerimi sunacağım ültimate cut compound die tabir edilen ürün Meguiar's in 105 isimli pastasıdır pasta işlemini polisaj makinesi ile uygularsanız daha güzel çizik giderme işlemi yaparsınız hatta yün keçe kullanırsanız daha etkili olacaktır(tabi keçenin sık sık temizlenmesi şartı ile 1500-2000 devir/dakika hızla ) fakat pastanın bir handikapı hare bırakmasıdır bunun için hare giderici bir cila olan 205 i tavsiye ederim sonrasında ise güvendiğiniz veya sevdiğiniz bir boya koruma katmanı ile işlemi tamamlayabilirsiniz
                    amatörüm ilk defa uygulayacagım Swirlx ve ultımate yı arkadaslar bana önerdiler ped ile uygulayabılırsın dıye. sadece ped ile (elimle) yapmayı düşünüyorum polısaj makınem yok elimle bu işlemi gerçekleştirmek istersem en etkili ürün hangisidir.

****Hepinize cevaplarınızdan dolayı teşekkürler arkadaşlar.

Yorum

Strach x ve swirlx i peşi sıra uyugulayın Meguiar's ın profesyonel ürünü olan 105 ve 205 in küçük ambalajlı olanlarıdır. El ile uygulayın tahmin ettiğinizden daha güzel sonuç alacaksınız hatta aracın farlarına da uygulayın bilhassa stop farlarında oluşan çiziklerin kaybolduğunu göreceksiniz arka tampon altındaki siyah lipten ve araç antenine dokundurmayın beyazlatabilir strach x i uyguladıktan sonra Mikrofiber bez ile güzelce temizleyin sonra swirl x i uygulayın ve onuda silin şimdiden kolay gelsin benim öngörüm en az 4 saat

Yorum

bilgileriniz için teşekkürler

Yorum

205 dediğiniz ürün swirl x midir yani yada bambaska bır urunmudur

Yorum

İnce dairesel yıkama çizikleri ve hareler için boyayı aşındırmayayım diyorsanız glaze öneririm. (blackhole gb.) özellikle hareleri çok güzel ortadan kaldırıyor ve siyah araçtaki derinlik ve parlaklık cabası.

Yorum

Swirl x le 205 aynı değil ama bambaşka ürünler de değiller çalışma prensipleri benzer olan iki malzeme ikisi de hafif aşındırıcı ve hare, hologram gidermeye yarar eğer ilaki 105 205 atıcam derseniz Ankara'da iseniz ücretsiz olarak bu malzemeleri verebilirim (1araçlık)hatta be hatta nasıl yapmanız gerektiğini burada kaputunuz üzerinde gösterebilirim

Yorum

İşleniyor...
                              X