Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Meguiar's ürünleri kullanımı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Meguiar's ürünleri kullanımı

Arkadaşlar merhaba; araç yıkama temizliği için bir kaç malzeme alacağım. Bu malzemelerin nasıl uygulanacağı, hangi sıklıklarla uygulanacağı konusunda bilgi verebilir misini? Alacağım ürünlerin linklerini aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca aynı markanın yıkama eldiveni, bezleri, jant temizleyicisini ve uygulama pedlerinide sipariş edeceğim.Bana yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

http://www.hepsiburada.com/liste/meg...oryId=20035736

http://www.hepsiburada.com/liste/meg...oryId=20035738

http://www.hepsiburada.com/liste/meg...oryId=20035740

http://www.hepsiburada.com/liste/meg...oryId=20035756

Ynt: Meguiar's ürünleri kullanımı

ilk önce çizik giderici cilayı uygulayacaksın sonra boya koruyucuyu, hızlı yüzey temizleyici yıkamalardan sonra hızlı cila olarakta kullanabilirsin .ama boyan çiziksiz ve net ise bu ürünler kullanılır değil ise ilk önce polisaj işlemi yapman gerek makina ile yani pasta işlemi. kolay gelsin
    2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

bende bu ürünleri kulllanıyorum.ama size tavsiyem ilk olarak aracınızı kil ile temizleyin.daha sonra cizik giderici uygulayın ben el ile uyguluyorum polisaj olsa daha etkili olacagı kesin.sonra wax uygulayın.en son quick detailer.sonuç süper.ben quick detailerı her yıkamadan sonra uyguluyorum.wax en az 2ayda bir.çizik gidericiyide boyanın durumuna göre.ama waxtan önce kesin kil ile boyayı temizlemenizi öneririm.
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Araç daha yeni 2 aylık kil uygulaması için erken sanırım. Belki kış bittiğinde Nisan gibi kil uygulaması uygun olabilir diye düşünüyorum, sizce? Polisaj kesinlikle daha iyi sonuç alınır ama biraz riskleri vs. varmış diye duydum sonuçta amatörüm daha Ama amatörler için bir kaç makina buldum ama devir hızı fazla sanırım araştırmalarım onu gösterdi en azından Şimdilik elle uygulayacağım sanırım tatmin olamassam bir polisaj makinesi alıp diğer araçlarda denemek gerekecek sanırım. Yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim.

Yorum

kil ihtiyacı olup olmadığını uygulama sırasında anlarsınız.pütürleri zaten hissedersiniz.2 aylık olmasî kil ihtiyacı olmaz anlamına gelmez siz bir deneyin özellikle çamurluk ağızları ve tamponalrda pütürleri hissedeceksiniz.
          siz kilinizi yanınızda bulundurun derim.bende ilk sizin gibi düşünerek kil almamıştım ve ilk uygulama hevesim kursağımda kalmıştı bir haftada kil için beklemek zorunda kalmıştım
          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Öncelikle yeni hastalığınız hayırlı olsun. Bu ürünleri bende kullanıyorum . Ben erdem ticaretten bazen internet vasıtasıyla bazen de giderek bizzat dükkandan alıyorum. Bazen aklıma gelmeyen ya da bilmediğim şeyleride orda öğrenmiş oluyorum. Bizim ustalarımızdan ( Gökhan bey ) öğrendiğimiz çizik gidermeden önce mutlaka ve mutlaka kil uygulaması yapılması gerekiyor. Aracın pütürlenmesi için iki gün bile yeter. Kilden sonra güzelcene kuruladıktan sonra. Meguiars 105 derin çizik gidericiyi makina ile önce düşük devirde daha sonra hızlı devirde tüm kaportayı küçük parçalar halinde geçeceksiniz. Komple çizik gidermeden sonra temiz bir bezle aracın tozunu alın. Daha sonra meguiars 205 hare giderici ile aracınızın kaportasını düşük devirde temizleyin. Bu iki işlemide yaptıkdan sonra aracınızı güzelce yıkayın ki hiç toz kalmasın üstünde . Sırada güzel bir polish var . Ben poorboys white kullanıyorum . Gayette memnunum. Onuda güzel bir mikro bezle temizledikten sonra aracınız wax için hazır duruma gelmiş demektir. El pediyle tercihen katı wax uygulanmasından yanayım. Küçük küçük parçalar halinde ve azar azar uygulama yapınız fazlası toz olarak ucup gider. Wax işinizde bittimi aracınızı. Bir gün dinlenmeye bırakın . Ertesi gün quick detailer ile toz tutmamasını saglıyabilirsiniz. Bende bu kadar yazdıktan sonra uygulama yapasım geldi . Bu arada sitede uzun zamandır yazmıyordum demek ki bu hastalık bende ileri boyutta.

Yorum

Yeni hastalığım için teşekkür ederim Maguiar's ürünleri gerçekten işlerini çok iyi yapıyorlar. Bu bahsettiğiniz işlemler için polisaj makinası şart sanırım.Benim gibi amatörler için tavsiye edeceğiniz bir marka model var mı? Yazınızın print ini alıp bu doğrultuda işlemlerimi yapacağım Bir sorum daha olacak bu işlemleri kaç ayda bir yada haftada tekrarlamak gerekiyor. Teşekkürler. Bu arada insignia insanı gerçekten hasta ediyor

Yorum

merhabalar baktığınız ürünler arasında bir kaç eksik gördüğüm husus var. diğer yorumlarda da belirtildiği gibi araç 0 bile olsa kil ihtiyacı olabiliyor malum general motors araçları mum ile kaplayıp gönderiyor burada çözücü wax ile temizleme işlemi yapılıyor işlem genelde acele ile yapıldığı için araç üzerinde eliniz le hissedebileceğiniz hışırtılar oluşuyor bunların haricinde meguiar's body solvent tavsiye ederim zift ve katran çözücü böylelikle yeni asfalttan gelen zift kalıntıları vs olumsuz durum yaratabilecek durumları tiner, gazyağı mazot vb boyayı ve verniği matlaştıran ürünlerden kurtulmuş olursunuz watermagnet kurulama ediveni denemeye değer bir ürün olduğunu düşünüyorum.

Yorum

İşleniyor...
                X