Arkadaşlar herkese merhaba. Ben 1 ay önce insignia sahibi oldum
Bu sitede yazılanlar aracı seçerken gerçekten çok işime yaradı ve fikir vermeme %100 etkili oldu. Aracım beyaz içi bej. Ben uzun araştırmalar sonucu "Meguiars Ultimate Cilalı Köpüklü Boya Koruyucu Şampuan" aldım. Şampuanıda çok araştırdım ve öyle aldım. İlk defa bu kadar çok özeniyorum ve araştırmalar yapıyorum. Ancak aracımı kendim yıkamıyorum evimin tam karşısında 3 senedir tanıdığım ve güvendiğim bir yıkamacı var ona yıkatıyorum. Sizden bir kaç öneri istiyorum; 1) Aracı şampuanlarken nelere dikkat edilmeli ve önerebileceğiniz bir sünger var mı araç parlaklığını korumak için bu şampuana ek birşey kullanmama gerek var mı? 2) Aracı kurulamak için önereceğiniz bez vs. var mıdır? 3) Araç dışı krom aksesuarlar için bu şampuana ek bir şey kullanmak gerekli mi önerileriniz nedir? 4) Araç iç temizliği için (torpido,plastik aksam,direksiyon simidi vs.) bunları güzel temizleyecek ve güneşin zararlı ışıklarından koruyacak bir ürün önerebilir misiniz? 5) Araç koltukları bej olduğu için zamanla kot pantolan vs. boya çıkartcaktır mutlaka bunun için bir öneriniz var mıdır? Değerli görüşlerinizi bekliyorum.
![](https://www.insigniateam.com/core/images/smilies/smiley.gif)
Yorum