Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Beyaz İnsignia&Bej İç Döşeme&Jant Temizliği için Öneriler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Beyaz İnsignia&Bej İç Döşeme&Jant Temizliği için Öneriler

Arkadaşlar herkese merhaba. Ben 1 ay önce insignia sahibi oldum Bu sitede yazılanlar aracı seçerken gerçekten çok işime yaradı ve fikir vermeme %100 etkili oldu. Aracım beyaz içi bej. Ben uzun araştırmalar sonucu "Meguiars Ultimate Cilalı Köpüklü Boya Koruyucu Şampuan" aldım. Şampuanıda çok araştırdım ve öyle aldım. İlk defa bu kadar çok özeniyorum ve araştırmalar yapıyorum. Ancak aracımı kendim yıkamıyorum evimin tam karşısında 3 senedir tanıdığım ve güvendiğim bir yıkamacı var ona yıkatıyorum. Sizden bir kaç öneri istiyorum; 1) Aracı şampuanlarken nelere dikkat edilmeli ve önerebileceğiniz bir sünger var mı araç parlaklığını korumak için bu şampuana ek birşey kullanmama gerek var mı? 2) Aracı kurulamak için önereceğiniz bez vs. var mıdır? 3) Araç dışı krom aksesuarlar için bu şampuana ek bir şey kullanmak gerekli mi önerileriniz nedir? 4) Araç iç temizliği için (torpido,plastik aksam,direksiyon simidi vs.) bunları güzel temizleyecek ve güneşin zararlı ışıklarından koruyacak bir ürün önerebilir misiniz? 5) Araç koltukları bej olduğu için zamanla kot pantolan vs. boya çıkartcaktır mutlaka bunun için bir öneriniz var mıdır? Değerli görüşlerinizi bekliyorum.

Ynt: Beyaz İnsignia&Bej İç Döşeme&Jant Temizliği için Öneriler

Öncelikle kazasız belasız iyi günlerde kullanın aracınızı..Şampuan seçiminiz gayet güzel..Ancak aracınızı süngerle hele ki yıkamacılardaki süngerlerle yıkatmanızı tavsiye etmem.Onun yerine Meguiars'ın Fiber yıkama eldiveninin tavsiye ederim..Aracınızı yıkadktan sonra isterseniz wax uygulaması yapabilirsniz yada yine Meguiars ın hızlı sprey cilaları var parlak bir görünüm sağlayacaktır..Benim aracımın içide bej iç koruma yaptırdım ancak illaki lekeler oluyor bu lekelere sonax ın iç detay temizlik spreyi var aracınızın iç aksamındaki kumaş kokpit ve her bölümünde kullanabilirsiniz..Eğer jantlarınız alaşımsa jant temizleme kitine de ihtiyacınız olacaktır..Şimdiden kolay gelsin

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

ilk zamanlarda bu hisler hepimizde oluyor sanırım ama ilk zamanların heyacanıyla gaza gelip birsürü şey almayın sonra kullanılmıyor. temizlki kousunu bence bu işin ustalarına bırakın. koltuk temizlemeyi yapan yerler var. ama hemen kirlenmiyor zaten. dikkatli binince sorun yok.
      2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Bence bunun ilki sonu yok bu ayrı başına bir hastalık ve malınıza verdiğiniz değerdir bence..aracımı ilk aldığımdan beri her hafta detailing uyguluyorum..Bundan önceki aracım corsaydı onada aynı şekilde..

Yorum

Merhaba; teşekkür ederim. Umarım hepimiz kazasız, cezasız ve güzel günlerde kullanırız araçlarımızı. Cevap için teşekkür ederim. Şimdi sitede bakınıyordum. Evet sünger gerçekten zararlı. Bu yüzden sizin önerdiğiniz eldivenden alacağım sanırım. Bu arada Wax uygulaması nedir tam olarak bilmediğim birşey. Almış olduğum şampuanın üzerinde de bu ibare var ama pek bilgim olmayan konular. Biraz bilgi verebilir misiniz? İç ve jant için görüşlerinizi de teşekkür ederim.

Yorum

aliora katılıyorum sanırım sonuçta binlerce lira verdiğimiz araçlar bu özeni ve bakımı hakediyor bence bende 1 aydır çok dikkat etmeye çalışıyorum ama sanırım öğrenmem gereken çok şey var daha.

Yorum

Wax aracınıza parlaklık veren ıslak bir görünüm sağlar ve boyanızı korur..Cila pedi ile aracınıza uygulayıp microfiber bezle kuruluyorsunuz..Cilaya göre uygulanması biraz daha kolaydır tavsiye ederim bu işlem sonrası en keyifli olanda karşıya geçip emeğinizin karşılığını alıcaksınızdır eminim..Her zaman bilgilerim doğrultusunda yardım ederim ne demek rica ederim..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tayguntt
                aliora katılıyorum sanırım sonuçta binlerce lira verdiğimiz araçlar bu özeni ve bakımı hakediyor bence bende 1 aydır çok dikkat etmeye çalışıyorum ama sanırım öğrenmem gereken çok şey var daha.
                Teşekkür ederim taygun kardesim

Yorum

Wax için marka tavsiyesi verebilir misin hocam?
                  2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enxdesign
                    Wax için marka tavsiyesi verebilir misin hocam?
                    Tabiki en son kullandığım wax meguiars ın bu ürünüydü hocam

http://www.meguiars.com.tr/product_i...products_id=57

Yorum

Cok memnun oldum Bu arada kafama takilan herhangi bir sorun olursa rahatsiz etmis olmam sanirim? Peki bu wax uygulamasini ne siklikla yapmak gerekir? Meguiars marka bu konularda en iyisi sanirim. Ben sampuani hepsiburada'dan almistim. Simdi yikama eldiveni,kurulama bezi,ic temizlik icin uv korumali urun,jant temizlik ve wax uygulamasi icin en iyi secim meguiars olacak sanirim. Dogru secim mi sence hepsi ayni marka olsun takintisinda degilimde meguiars bu konularda en iyisi sanirim. Hepsiburadadan baska bu urunlerin orjinalini alabilecegim bir yer var midir peki?

Yorum

Bende çok memnun oldum ne zaman isterseniz istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz özelden yazarsınız Ben ayda 1 2 kere uyguluyorum Meguiars'ın ürünleri bu iş için gerçekten iyi malzemeler kesinlikle..Otogold.com'dan da alabilirsiniz bu ürünleri..Sonaxta iyi markadır bu işler için

Yorum

Oneriler icin tekrar tesekkur ederim. Aklima takilan birsey olursa mutlaka yazarim ozelden. İyi geceler.

Yorum

Rica ederim hocam İyi geceler.

Yorum

İşleniyor...
                            X