Ynt: Opel İnsignia - Çizik Giderme + Collinite 915 Boya Koruma
Herkese iyi dilekleri icin tesekkur ederim, Alper bu isin ustatlarindan, Aracimi ona emanet ettim, oda sagolsun kendi araci gibi bakti, sonuclar ortada tekrar eline saglik Alper kardesim.
ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp
Orjinal yazı sahibi: Shark
Herkese iyi dilekleri icin tesekkur ederim, Alper bu isin ustatlarindan, Aracimi ona emanet ettim, oda sagolsun kendi araci gibi bakti, sonuclar ortada tekrar eline saglik Alper kardesim.
Güzel günlerde bin abi iyi temennilerin için teşekkür ederim
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Çok başarılı bir çalışma olmuş Alper kardeşim eline kolun sağlık...Artık Berkerden sonra Ankara grubunun detailing için danışacağı bir arkadaşı dah oldu. Bir gün tanışıp muahbbet etmek dileğiyle. sana soracak oldukça sorum olacak.Saygılar sevgiler
Her zaman beklerim.. Bir Ankara buluşması olursa da seve seve katılırım
Ah ulen ah bi zamanım olsa ben de uğraşsam. Garajım var, arabam var, 50 tane cila çeşidim var, makita polisaj makinası aldım daha bir kere kullanamadım. Üniversitede param yoktu vaktim çoktu hergün araba yıkar cilalardım. Şimdi tersi. Eskiden hayattan daha çok zevk alıyorduk sanki
Yorum