Üyelik iptali sebebiyle mesaj içeriği silinmiştir.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Boya Koruma Sonrası Kara Şahin
Collapse
X
-
Ynt: Boya Koruma Sonrası Kara Şahin
Arkadaslar simdi kisaca izah edeyim. Benim aracim belkide Turkiyede ilk cyclone takilan araclardan biri. O donemde oem kameralr gelmemisti ve tamponun secilen guzel bir yerine kamerlar yerlestiriliyordu. Benim de orda eski kameram bir fonksiyorn gormesede duruyordu. Gecenlerde aklima gelen bir uygulamayi bugun baya bir ugrasarak gerceklestirdik. Bu kamreanin yerine dikiz aynasi altlarina uyguladigimiz ledlerden birini gece kameraya aydinlik versin ve gei gorusu rahatlatsin diye yerlestirdik. Yani. Gordugunuz geri vitese bagli bir power led....Bu da benim yeni uydurdugum bir yontem. Sonuc oldukca iyi ancak geri vitesten aldigi icin elektrigi araya bir kondansator gerekiyor yoksa ekranda titreme bnezeri goruntuler olusuyor...
Yorum
-
Utku nazarlığı daha büyük alman gerekecek. Harika olmuş. Hastayım jantlarına bu arada bebeğim
Bende haftasonu amatör bir arkadaşla boya koruma cila işiyle uğraştım. Güzel bir iş çıktı ama siteye foto koymayı bilmiyorum. öğreneyim bende yayınlayacağım
2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dişçi79Utku nazarlığı daha büyük alman gerekecek. Harika olmuş. Hastayım jantlarına bu arada bebeğim
Bende haftasonu amatör bir arkadaşla boya koruma cila işiyle uğraştım. Güzel bir iş çıktı ama siteye foto koymayı bilmiyorum. öğreneyim bende yayınlayacağım
Yorum
Yorum