evet sonunda kaldirimlarin 18 sport jantımı kazımaları sonucunda oluşan uyuz görüntüden kurtuldum sizdede aynı sorun varsa havalar güzelken sökme takma işleriyle uğraşmadan 2 saatte sıfır janta kavuşabilirsiniz
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
jantlarımı boyattım:)))
Collapse
X
-
Ynt: jantlarımı boyattım))
abi macunsuz olmaz zaten ilk macun çekildi köşelere sonra boya sonra vernik ve sonuç ilk gün parlaklığı)))))) f'yat olarak olarak 100 tl aldı ustam 10 senelik tanıdığımız sol kapımıda o boyadı zaten işin ehli biri2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
Yorum
-
Bence fiyat çok iyi. Üstünde boyandığı için ekstra 1-2 saat kullanmasaydın insignia'yı. Havalar iyi bile olsa fırında kurtma olmadığı için normal havada boya ve vernik çabuk kurumaz.
Toz yapışır.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
abi nalburlarda arabayı kaplayacak kadar büyük naylonlar satılıyor 3-5 liraya, hemde statik elektrikten arabanın yüzeyine yapışıyor faydalı bişey, keşke onunla kaplasaymışsınız arabayı acı tecrübelerime dayanaraktan şuan arabanın üstü full boya tozudur diye tahmin ediyorumInsigniaTEAM
Yorum
-
yok çağrı boya tozu sadece sol jantın üstünde vardı onuda pastyla aldık zaten jantlardan sonra bide çizik giderme yaptık komple o arada varsa toz gitti zaten boya şuan pürüzsüz))2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
Yorum
Yorum