Duyuru

Collapse
No announcement yet.

jantlarımı boyattım:)))

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: jantlarımı boyattım))

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
    güle güle kullan eminim güzel olmustur fakat ustanin jantlari arabanin uzerinde boyamasi garip geldi bana!
    hayırlı uğurlu olsun çok başarılı bir uygulama gibi görünüyor ama açıkçası o şekilde sökmeden falan nasıl yapıldı o boya banada tuhaf geldi , bizzat izlemek isterdim
    www.facebook.com/mstfkls

Yorum

walla jant sökme işi gereksiz beyler benden sölemesi uğraşmaya gerek yok titiz bir çalışma ile direk yaparsınız keşke video çekseydim daha iyi anlaşılırdı ama aklıma gelmedi.. fiyat konusundada ustam yılların dostu ondan böle yoksa kendide dedi hem uğraşmam jantla mantla hemde bu fiyata yapmam die)))))
      2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Güle güle kullanın, fotoğrafları bir tek ben mi göremedim bilmiyorum, belki de sitede geçici bir sorun vardır.

Yapılan işlem sizin içinize sindiyse zaten sorun yok, fakat jant boyama biraz zahmetli ve araç üstünde yapılması zor bir iştir.
        Bu yüzden boya ustaları tanıdık vs olmadıkça jant boyama işine girmek istemezler, sanayilerde sadece jant boyama konusunda hizmet veren dükkânlar vardır.
        Bir kere boya ömürlük olsun, sonradan çatlamaya dökülmeye başlamasın diyorsanız üstündeki boyayı komple zımpara ile çıkartmak gerekir.
        İşin en zor kısmı da zımparadır, özellikle çok kollu jantlarda aralara el girmez, zımparayı yapan elemanın parmakları yara bere içinde kalır.
        Sonra kırık çatlak vs varsa macunlanır, üstüne astar atılır.
        Astar kuruduktan sonra isteğe göre bir ya da daha fazla kat boya atılır, son olarak da vernik atılarak işlem tamamlanır.
        Bu işlemlerin hep fırınlama yöntemi ile yapıldığını da ekleyelim.

Yorum

Güle güle kullanın, gerçekten zahmetli iş, ama fotolardan gödüğüm kadarı ile başarılı olmuş, arabayada yeni bi hava vermiştir clapclap

ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
            İşin en zor kısmı da zımparadır, özellikle çok kollu jantlarda aralara el girmez, zımparayı yapan elemanın parmakları yara bere içinde kalır.
            aynen öyle ihihi
            InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
            InsigniaTEAM

Yorum

tane fiyatı 100 lira dimi?

Yorum

çok güzel bir uygulama güle güle kullanın..
                2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase

Yorum

BENCEDE COK BAŞARILI OLMUŞ ELİNİZE SAĞLIK
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Pratik ve Güzel Olmuş Güle Güle Kullan.
                    Laf Lafı Açar. Bizim Bursada Bi Jant Ustası Var, Esrarkeş Kılıklı Ama Adam 1/5 i Girmiş Cantı Topluyor Bi Macun Zımpara Bi Boya Hadi Devam, İnanmak Mümkün Değil. Herif Klimacılardan Bitik Klima Motoru Topluyor Eritiyor ve Jantı Tamamlıyor. Benim Önceki Lagunanın Jantının Kenarını Yaptırdığımda Sormuştum Nedir Diye, Abi Dünyadaki En İyi Alüminyum Alaşımı Klima Motorlarında Kullanılır, Vur Kaldırıma Yamadan Patlamaz Orjinalinden Patlar Demişti.
                    Alakasız Ama Aklıma Geldi Şimdi

Yorum

abi bu usta takımı harbi farklı ne yapsalar yeridir yani
                      2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Evet. Daha İyi Betimlenemezdi..

Yorum

İşleniyor...
                        X