Merhaba arkadaşlar, 2011 1.6t cosmo aracıma son bir yıldır ufak dokunuşlar yapmaya başladım. Önce OPC direksiyon, vites topuzu ve pedal seti aldım. Bu hafta sonu da Ankara Seçim Opel'de Mert kardeşim tarafından hayalet gösterge ve cd600 montajı yapıldı. Modül ile ek bir aparata gerek kalmadan yol bilgisayarını orjinal kolundan kullanmaya devam edebiliyoruz.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ufak Dokunuşlar Yaptık (Hayalet Gösterge-CD600-OPC direksiyon, vites topuzu, pedal seti)
Collapse
X
-
-
Orjinal yazı sahibi: Umut Hoca View PostMerhaba arkadaşlar, 2011 1.6t cosmo aracıma son bir yıldır ufak dokunuşlar yapmaya başladım. Önce OPC direksiyon, vites topuzu ve pedal seti aldım. Bu hafta sonu da Ankara Seçim Opel'de Mert kardeşim tarafından hayalet gösterge ve cd600 montajı yapıldı. Modül ile ek bir aparata gerek kalmadan yol bilgisayarını orjinal kolundan kullanmaya devam edebiliyoruz.
- Beğenmeler 2
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: egeyildirim View PostUmut Hocam gayet şık olmuş uygulamalar hayırlı olsun. hayalet gösterge ve cd600 montajının ücreti neydi acaba ?
Yorum
-
Maşallah diyelim ufak dokunuşlarla detaylardaki gizli güzellikleri ortaya çıkarmak güzel bir çalışma olmuş
Bir an kendi aracıma yaptığım dokunuşlar aklıma geldi
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum