1 senedir detaylı temizlemediğim koltukları bugün Würth Araç Döşeme ve Plastik temizleyici ile temizledim. Arka koltuklarda iki cengaver oturduğu için yedikleri, içtiklerinin lekelerini çıkarması baya uğraştırdı. ) Ürünü tavsiye ederim. 10 üzerinden 10.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia Koltuk Temizliği
Collapse
X
-
Hocam bende bej koltuklar icin facebook üzerinden satış yapan bir temizlik ürünü aldım isim vermeyelim reklam olmasın hani temizledi gibi oldu risk aldım sonuçta ama temizledi yalnız koltuğun rengi mi koyulasti bana mı öyle geliyor cözemedim :/ bir arkadaş kosla denemiş forumdan wurth kosla filan bunlara yönelicem olmadı..
Yorum
-
Önce küçük görünmeyen bir yerde deneme yapıp sonuca göre genele uygulamak, geri dönülemez sonuçlardan korur. Bej koltuklarım için meguiars'in koltuk döşeme temizleyicisi kullanmıştım, çokta memnun kalmıştım. Fakat yükselen fiyatı nedeniyle tekrar almak istemedim. Bunun yerine APC denilen sulandırılarak kullanılan temizlik ürünleri daha uygun fiyat ve daha performanslı sonuçlar alınabiliyor. Fakat en iyi temizlik için ıslak çekim yapan süpürge ile kirleri çekmek şart.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Uğur K View PostÖnce küçük görünmeyen bir yerde deneme yapıp sonuca göre genele uygulamak, geri dönülemez sonuçlardan korur. Bej koltuklarım için meguiars'in koltuk döşeme temizleyicisi kullanmıştım, çokta memnun kalmıştım. Fakat yükselen fiyatı nedeniyle tekrar almak istemedim. Bunun yerine APC denilen sulandırılarak kullanılan temizlik ürünleri daha uygun fiyat ve daha performanslı sonuçlar alınabiliyor. Fakat en iyi temizlik için ıslak çekim yapan süpürge ile kirleri çekmek şart.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kaan352 View Post
Aynen hocam bu süpürge olayı püf noktası zaten..daha sonra alttan kusma leke salma vs yapmaması için. .özel temizlik yapan yerlerin en büyük artısi bu ..yoksa kullandıkları malzemelerin çoğu lekeyi söküp atıyor zaten..mevzu alttaki süngeri de kurutabilmek ..çok doğru..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post
Çok profesyonel olmasa da sadece ıslak vakum yapan süpürgeler 170-200 lira gibi bulunabiliyor. Hem ev kullanımı hem araç temizliği için almak mantıklı bir yaklaşım. Sadece koltuk temizliğine 150 tl istenilen piyasada ekonomik çözüm.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Uğur K View PostVGT gibi ürünlere güvenemiyorum. LPG daha ekonomik geliyor bana. Hadi inşallah.
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: arel2434 View PostBende koltuk yıkama makinesi ile yaptırmak istiyorum. Ben okadar silmeme rağmen leke kusuyor. Pendiğe yakın tuzlada sonax var, yada maltepede zibert varmış. İkisinden birine koltukları yıkatmayı düşünüyorum.
Yorum
Yorum