Bmw Insignia
Egzoz uçlarını tek başına taksan güzel durmazdı ama siyah bölgeyle beraber uyumlu olmuş. O siyah kısım folyo mu?
Jant seçimi tasarım olarak belki olabilir ama ebat yanlış bence. Insignia’da orijinal jantları çıkaracaksan yerine minimum 19” takman lazım. Geniş tabanın sıkıntısı şunlar olacak ileride, arkaya bol bol taş fırlatacak yolda belki çukurlarda felan biraz gezinme yapabilir.
Bmw Insignia
Egzoz uçlarını tek başına taksan güzel durmazdı ama siyah bölgeyle beraber uyumlu olmuş. O siyah kısım folyo mu?
Jant seçimi tasarım olarak belki olabilir ama ebat yanlış bence. Insignia’da orijinal jantları çıkaracaksan yerine minimum 19” takman lazım. Geniş tabanın sıkıntısı şunlar olacak ileride, arkaya bol bol taş fırlatacak yolda belki çukurlarda felan biraz gezinme yapabilir.
Yol tutuşunda faydası olurmu peki geniş taban lastiklerin?
19 luk düşündüm aslında ama memlekete gidiyoruz sürekli yolları çok bozuk olduğundan lastik balonlama yada ne bilim jant kırılma muhabbetinden yanaşmak istemedim..
Bu araçların kasası modifiye olmasa bile kendini gösteriyor.. Maşallah hakan kardeşim kazasız belasız keyifle kullan aracını.. 2017 yeni kasa ile insignia nın kasa yı bozdular.. gsi güzel oda 300 bin yani bir marka kendini nasıl aşağıya çeker bilemiyorum.. makyajlı kasanın çizgisini bozmasalardı yine yeni insignia ile çoğu arkadaşımız devam ederdi..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Allah herkesin gönlüne göre versin.. insignia yenilenme muhabbette hem fikiriz Murat abi.. ben eski aracımı sattığımda bi ümit yenisini alırız dedik ama istediğimiz gibi performanslı güzel bi araç daha doğrusu parasına değecek bi araç bulamadık malesef.. farklı 2 araç aldık son olarakta 3.20 D halâ bizde. İnsignianın verdiği şevki vermedi tekrardan bunu aldık 3.20 D yi 'de arada yanlamak için kullanıyoruz.. onun dışında garajda
Yorum