Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Karakartal Detailing: Captiva İnterior detailing

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Karakartal Detailing: Captiva İnterior detailing

Merhabalar. Pederin Captivaya en son 2010 Ağustosta aldığımda trimlere aerospace derı koltuklara glıptone cleaner ve glıptone waterproof condıtıoner uygulamıstım. Babamın kötü huyundan biride arabaya hıc onem vermez arabanın tamamen arac oldugunu dusunur. Ki bu zaten 20. arabamız fılan. Maşallah iç tarafta özellikle koltuklar berbat durumdaydı ve trimler. Ama doktor oglu ımdadına yetıstı

Malzemeler
    Meguıars APC 1:6 sulandırma + foam baslık
    2 adet Meguıars supreme shıne mf bez
    Çeşitli ebatlarda sert yumusak detay fırcaları
    Meguıars Gold Class rich leather cleaner/condıtıoner
    Sonus foam applıcator
    Meguıars Ultımate protectant spray
    Atas DLS 150 Foam
    Meguıars Hyperdressıng
    Atas aır clım mınt x2
    Calıfornıa scents smoke away
    Giriots garage leather scents
    Atas hydrorep
    Meguıars Glass cleaner

Uygulama.

Atas DLS 150 ıle tek sefer 300 üstü su seklınde foam ıle tum kırlerden arındırdı balata tozu balcık,yapısık camur,trafık fılmı kuş boku vs. Özellıkle davlumbazlar ve jantlar beter durumdaydı. uzun saplı fırcamla rahat rahat fırcalayıp sıfırladık lastık ve davlumbazları.Tek seferde bunları halledınce benı buyuk yukten kurtardı. Hava yagmurlu oldugu ıcın kurulamadım arabayı.Camları hydrorep ıle sıldım bıraktım. Bıraz hare bırakınca meguıars glass cleaner ılede gectı.

İç tarafta tüm trimler APC ıle fırcalanıp cıkan kirli köpük mf bezle alındı. Tüm deri koltuklar yıne aynı sekılde APC ve soft fırcayla temızlenıp mf ıle temızlendı. Sonra trımlere Meguıars Ultımate protectant spray ve applıcatorle yedırerek uyguladım. Urunu cok begendım bır nevı trım detaıler ıle aynıydı bana gore. Bıraz fazla bıraktım sanırım cok parlak olunca mf bezle kalanı aldım. Sonra derı koltuklara Meguıars GC Rıch Leather ı sonus app. ıle uyguladım ve bıraktım bıraz kurudu ve fazlalıgı mf bez ıle aldım.

Klıma bombalarını ardı ardına patlatıp cıktım bır sıgara yaktım kı. Acaba dls 150 de cılamı var dıye dusunmeye basladım cunku araba bayagı bayagı parlıyor ve camlarda su ıtıcılıkte vardı herhangı bırseyde uygulanmamıstı. Klıma bombası 15 dk havalandırma delıklerıne suzuldukten sonra kontagı kapatmak ıcın kapıyı acmamla kapamam bır oldu. Cunku nane cok keskın bır kokuya sahıp dırek cıgerlımde hıssettım Sanırım bır daha nanelı kullanmam Ilk soku atlattıktan sonra paspaslara ve davlumbazlara hyper dressıng uyguladım. paspaslara ve ayak altı halıların ustune bagaja grıots garage leather scents boca ettım ve bırde kullugun yanına smoke away actım

Sonuc benı acayıp tatmın ettı ve kalıtelı fırmaların kalıtelı urunlerıyle kalıtelı bır ıs cıkarmanın hazzı ıle aracı babama teslım ettım. aksam olmasına ragmen trımlerdekı ve derılerdekı degısıklıgı farkedıp nereye yaptırdın yenısınden bıle ıyı yahu demesı tum yorgunlugu aldı. Ama sıgarasını yaktı ve daldı arabanın ıcıne yıne bakalım kac ay dayanacak Canı sağolsun ben her dakıka onun cıragıyım, ustamıza yardım etmıyecegızde kıme edıcez. Erkek evlatların hep ustası babasıdır

Sabrınız ıcın tesekkurler buyrun resımler. Uygulama anına aıt pek resım yok daha cok before after seklı oldu

2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Ynt: Karakartal Detailing: Captiva İnterior detailing

ellerine sağlık oleyy
    InsigniaTEAM

Yorum

eline sağlık abi güzel olmuş

Yorum

Benim de bir an önce araç içine girmem lazım...
        Herşey Bir Milyoncu gibi oldu heryerden birşey çıkıyo arabanın sağından solundan...
        Eline sağlık ömür.Cillop gibi olmuş....

Yorum

Ellerine sağlık Ömür çok güzel olmuş.Ustaya bizden selam güle güle kullansın...

Yorum

Ömür süper olmuş . İstanbula geldiginde biraz ders versen diyorum

Yorum

Ömür sen bize detailing dersi ver,bizde sana fotoğraf Şaka bir yana baban hakikaten arabaya araç olarak bakmış,ama sen yeniden sıfır araba yapmışsın.Ellerine sağlık...
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Süper görünüyor ellerinize kollarınıza sağlık

Yorum

ellerine saglık aracın km si 1108 mi yoksa sayaç mı o
                  Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                  GIBBON

Yorum

Omur ellerine saglik cok guzel olmus. Ama o emniyet kemeri yerine kullandiginiz plastik sizin hayatinizi tehlikeye atar. 20. arabamiz demissin. arabayi her zaman alirsiniz fakat sihhat bir kere giderse telafisi mumkun olmayabiliyor. (Allah korusun) Emniyet kemeri gercekten cani koruyor. Allah kaza bela vermesin ama o kemer olayini hafife almamak lazim. Peder beye selamlarimizi ve hurmetlerimizi ilet. kendisinden kemerini kullanmasi yonunde arkadaslarin ricasinin oldugunu soylersin. Tedbiri alip takdiri Allaha birakmak lazim.

Yorum

Ömür kardeşim, ellerine sağlık yine süper bir iş çıkartmışsın

Yorum

Eyvallah sağolun tüm yorgunluk dün gitti ama bugün her yerim tutulmuş işten gelir gelmez yattım yenı uyanıyorum daha
                        2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

İşleniyor...
                        X