Öncelikle herkese merhaba iyi akşamlar. Bayrama az bir vakit kaldı şimdiden herkesin bayramını kutlarım bayram öncesi aracımız çok kirliydi güzel bir gündü izmirde ılık ve güneşli bu hava kaçmaz dedim ve işe koyuldum ; wsh2
ilk olarak aracın kaba kirini aldım suyla
ardından çift kova + meg eldiven ile yıkadım
jantlara geldiğimde ise meguiars hot rims all cleaner ve valet pro fırça ile temizledim
daha sonra uber drying towel ve meguiars water magnet ile kuruladım
ondan sonra meguiars Nxt generation tech wax ile wax uyguladım
waxın kurumasını beklerken jant , kromlar , basamaklar ve egsozlara all metal polish uyguladım ve tekerlere endurance high gloss lastik parlatıcı ve koruyucu jel ile bir güzel parlattım
ve bütün yorgunluğumu aracın son halini görerek boşuna olmadığını tekrar anladım artık iyice hastalık yaptı bende bu detailing
ilk olarak aracın kaba kirini aldım suyla
ardından çift kova + meg eldiven ile yıkadım
jantlara geldiğimde ise meguiars hot rims all cleaner ve valet pro fırça ile temizledim
daha sonra uber drying towel ve meguiars water magnet ile kuruladım
ondan sonra meguiars Nxt generation tech wax ile wax uyguladım
waxın kurumasını beklerken jant , kromlar , basamaklar ve egsozlara all metal polish uyguladım ve tekerlere endurance high gloss lastik parlatıcı ve koruyucu jel ile bir güzel parlattım
ve bütün yorgunluğumu aracın son halini görerek boşuna olmadığını tekrar anladım artık iyice hastalık yaptı bende bu detailing
Yorum