Ynt: Bayram Öncesi Detailing Beyaz ve Siyah ın Buluşması
Orjinal yazı sahibi: dawn1974
Murat ve Nail arkadaşım valla ellerinize sağlık .Süper olmuş.Birlikten kuvvet doğarı kanıtlamışsınız.Murat jantları gözümüze sokup durmuşsun oleyy clapclap .Allahtan nazarımız değmez ,içimiz temiz.Bu arada autoglym'e dikkat et kaşıntı yaptı bazı çok değerli arkadaşlarımızda.Birazdan doğrular gelir. oleyy.Murat mekan neresi?
Teşekkürler abi Jantlara Nail bir koruma yaptı onun için fazla çekmiş. Mekan Avcılar-Haramidere civarında bir benzin istasyonu ama rahat bir mekan.
Arkadaşlar ellerinize sağlık çok güzel olmuş, kıymetini, değerini bilen biniyor bu insignia ya . Nail kardeş bu siteye üye olmama dolaylı da olsa sen vesile oldun inşallah 13 kasım buluşmasında tanışma fırsatıda buluruz.
Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
Arkadaşlar ellerinize sağlık çok güzel olmuş, kıymetini, değerini bilen biniyor bu insignia ya . Nail kardeş bu siteye üye olmama dolaylı da olsa sen vesile oldun inşallah 13 kasım buluşmasında tanışma fırsatıda buluruz.
Kamil abi haberini aldım ama üye olduktan sonra....
Serhat aramıştı Kamil abimiz var Bursa etkinliğinde şu anda diye tamam dedim o zaman.Siteye girip hemen baktım profiline.
Benim makinayı almamada Serhat vesile oldu diyebiliriz.12-13 senelik bir mazimiz var...İlk sıfır arabamıda o aldırmıştı...
İnşallah abi tanışma fırsatı buluruz...
İstanbul detailing etkinliklerinede vaktin olursa katılımını beklerim..
Elimden geldiğince seve seve yardımcı olurum...Arada sırada arabaları yıkatıp parlatıyoruz...Zevkli oluyor.Malzeme bol sen yeterki iste..
Orjinal yazı sahibi: skydroll
Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
Kamil abi haberini aldım ama üye olduktan sonra....
Serhat aramıştı Kamil abimiz var Bursa etkinliğinde şu anda diye tamam dedim o zaman.Siteye girip hemen baktım profiline.
Benim makinayı almamada Serhat vesile oldu diyebiliriz.12-13 senelik bir mazimiz var...İlk sıfır arabamıda o aldırmıştı...
İnşallah abi tanışma fırsatı buluruz...
İstanbul detailing etkinliklerinede vaktin olursa katılımını beklerim..
Elimden geldiğince seve seve yardımcı olurum...Arada sırada arabaları yıkatıp parlatıyoruz...Zevkli oluyor.Malzeme bol sen yeterki iste..
Nailcim parlatmayı yaptığınız yer benim evin alt tarafı, kokusunu alsam yanınızda biterdim zaten pm ye bak.
Oooooo tamam o zaman yaaa....
Bizde diyoduk uygulama sonra bir termos çay olsada içsek...
İyi oldu böyle....
Mekan çok rahat ama geniş toz yok beton yerler...
Yorum