Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bolu dönüşü autoglym

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bolu dönüşü autoglym

hahahahaha evet abi hemde nasıl deli o konuşması zaten bitiriyordu beni bayağı iyi ürünler uzaktan görüldüğü kadarıyla.
    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

tamam abi haftasonu gidicem gitmeden ararım tarif almak için teşekkürler
      2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

eeeee bu arabaya nasıl kıyacan şimdi kirlenir bu.şaka bi yana yanıyor valla arabanız allah nazardan saklasın
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Şafak abi maşallah çok güzel olmuş. Güle güle kirlet. Abi sorması ayıp bu işlem kaç paraya maloluyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
            Şafak abi maşallah çok güzel olmuş. Güle güle kirlet. Abi sorması ayıp bu işlem kaç paraya maloluyor.
            Muratcim genelde bizim arabalar temiz olduğu için 270 tl.Buna boya koruma dahil.Yani cizik giderme,iki kat cila ve ensonuda autoglym

Yorum

maşallah abi nazar değmesin beyaz araç kirlense bile göstermiyor bayılıyorum beyaz renge aracın 10 numara
              Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
              GIBBON

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                eeeee bu arabaya nasıl kıyacan şimdi kirlenir bu.şaka bi yana yanıyor valla arabanız allah nazardan saklasın
                saol Emrecim her yıkamadan sonra seyretmeye doyamiyorum hastalık oldu valla.Eskiden böyle değildim valla bu insignia beni böyle yapti

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duownage
                  maşallah abi nazar değmesin beyaz araç kirlense bile göstermiyor bayılıyorum beyaz renge aracın 10 numara
                  saol Onurcum beyaz araç bambaska

Yorum

beyaz insignia herzaman apayrı ya.çok güzel olmuş.güle güle kullanın

Yorum

güle güle kullanın güzel olmuş keşke tozlanmasada hep böyle kalabilse

Yorum

Mert ve onat ikinizede çok teşekkür ederim

Yorum

Safak bey,

Uygulama iyi olmus. Ancak bir kac elestride bulunucagim. Daha dogrusu dogrulari soyliyecem.

1) iyi isiklandirilmis her yerde , iyice yikanmis her arac parlar. Buna beyaz renkde dahildir. Yani aracin parlamasi gayet normal. Onemli olan yakin makro cekimlerle bolgesel olarak incelemek.

2) Araci gosteren wax degildir. Iyi polisajdir. Yuzey iyi polisaj yapilmis ise arac parlar. Waxa ihtiyac yoktur. Wax sadece iyi olan yuseyi biraz daha belirgin hala getirir.

3) Autogylm liguid hard wax cok iyi bir wax degil. Turkiyede bile 1 litresi 49 tl civari. Bu waxi detailing firmalari cok sever. Cunku wax atmak basit ve kisadir. Pad ile tum araci elle donmene gerek yoktur. Cogunlukla arac islakken bile atilabilir.

Sozun kisasi bu tur uygulamalar klasik auto market uygulamalari. Kendiniz yapsaniz belli malzemelerle daha iyi sonuc alirsiniz.

Araca gun isiginda bakmak daha gercekci sonuc verecektir.
                          2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Autogylm liguid hard wax nasıldır bilmem ama, herkese çift cilalı yıkama öneririm. Araç gerçekten çok iyi oluyor. Bende sürekli çift cilalı yıkama yaptırıyorum.
                            2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
                            2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hi_cazz
                              Autogylm liguid hard wax nasıldır bilmem ama, herkese çift cilalı yıkama öneririm. Araç gerçekten çok iyi oluyor. Bende sürekli çift cilalı yıkama yaptırıyorum.
                              Cift cilali yikama nedir? Icinde wax bulunduran sampuanlar var. Bunlar la yapilan yikama cesidi midir?
                              2 kez mi ayni sampuanla yikorlar. alala
                              2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

plish

Yorum

İşleniyor...
                                X