Öncelikle herkeze merhaba hayırlı akşamlar.Pazar dolayısıyla ailecek hobi bahçemize gittik orada mangal bahçe işleriyle uğraştıkdan sonra arabanın kirlerini gördüm dedim bi el atayım sonra aldım elime çift kova + meg şampuan + meg yıkama eldiveni başladım yıkamaya arkasından meg kurulama bezi ile bir güzel kuruladım elimde olan ürünlerden faydalanmam lazımdı kurulama işlemi bitince meg cleaner wax ürünün kullandım biraz bekledikden sonra akşam güneşinde iyice kurudu sonra tekrar meg bezle sildim ve fotolarla başbaşa bırakıyorum iyi seyirler ilk detaylı uygulamam olmasına ragmen sonucu beni sevindirdi hadi fotolara hiho
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Chevrolet Captiva Detailing İlk Denemem [BOL SS'Lİ]
Collapse
X
-
Ynt: Chevrolet Captiva Detailing İlk Denemem [BOL SS'Lİ]
Gayet guzel olmus, eline saglik. Beyaz olmasina ragmen guzel parlamis. Ama fotograf cekimi ve kamera acilarida iyi. Bu arada meguiars cleaner wax orta kalite bir wax. Bu yuzden meguiarsin daha iyi waxlari var. Collinite beyaz renkler icin iyi waxlarda mevcut. Bir sonraki uygulamada, uygulama sirasindaki fotograflarini da bekliyoruz.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
-
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Gayet guzel olmus, eline saglik. Beyaz olmasina ragmen guzel parlamis. Ama fotograf cekimi ve kamera acilarida iyi. Bu arada meguiars cleaner wax orta kalite bir wax. Bu yuzden meguiarsin daha iyi waxlari var. Collinite beyaz renkler icin iyi waxlarda mevcut. Bir sonraki uygulamada, uygulama sirasindaki fotograflarini da bekliyoruz.
bu arada tek 1 ss buldum onuda ablam çekmiş karşıdan
Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Sag on jantin kollarindan birinde bir leke var. Bu leke mi? Yoksa boya dokulmus korozyon mu olmus?
Para seklinde....Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
Onur Endurance al lastikler için kesinlikle onlar hariç süper olmuş maşallah eline sağlıkSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Onur o tür yapışkanları çıkarmak için sakız çıkarıcı adı verilen kimyasallar var. Ama onu bulamazsan şöyle bir yöntem var.
Kuru buz veya soğutucu spreyler var. Kuru buz bulman zor olabilir ama soğutucu spreyi bulabilirsin. 20-30 cm den sık ve biraz bekle. Çıkartmak istediğin lekeyi kontrol et. Kırılgan hali alması gerekiyor. Gerekirse bir kaç kez tekrar et. Sonra ucu silikon olan spatula ile itirerek çıkarmaya çalış. Başarılı olma ihtimalin yüksek. Tabi diğer yöntem kil ama bu tür lekelere bence en son çare uygulanmalı.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: duownageTamamdir abi tsk dediğini denicem Hasan bunun üstüne bir detailing daha bekliyorum sendenSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HasanOrjinal yazı sahibi: duownageTamamdir abi tsk dediğini denicem Hasan bunun üstüne bir detailing daha bekliyorum sendenDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: duownageOrjinal yazı sahibi: turquaz72Sag on jantin kollarindan birinde bir leke var. Bu leke mi? Yoksa boya dokulmus korozyon mu olmus?
Para seklinde....
Yorum
Yorum