Duyuru
Collapse
No announcement yet.
iPhone Wax Uygulamam:)
Collapse
X
-
Ynt: iPhone Wax Uygulamam
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaİşte yaratıcılık budur Güzel çalışma olmuş adaşımOrjinal yazı sahibi: DiaDavidoffBaşarılıDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: paTRiotİşte ''Türk'' budur abi yaratıcılık....
Çizik kapatıcıda en iyi turtle dır ama.. çizikleri turtle la kapatıp ardından da meg çektinmi on numara olurDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: paTRiotTamam sonucu merakla bekliyorum kardeşim camına da yağmur kaydırıcı yap tam olsunDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
Onur,
Eline saglik. Ancak wax ile yapilan uygulamalar ile sonuca ulasamazsin. Ozellikle cizik cikarma konusunda wax hic bir sey yapamaz. Bunun icin polisaj yapman gerekiyor. Arka kapakdaki cizikler icin polisaj yapmak kolay olmadigi icin 2000, 3000 grid sulu zimpara ile uygulama yapabilirsin.
Cam yuzey icin ise 3m veya meguairsin headlight restoration kiti kullanabilirin.
Wax ile sadece parlaklik saglayabilirsin ama cizikler gitmez. Sulu zimpara uygulamalari dikkat isteyen islemlerdir. Uygulayacaksan once bir kac baska objede uygulamani oneririm. Mesela buzdolabi2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
tşkler önerileriniz içinde saolun polisaj düşünüyorum elimde malzeme yok gelsin öylede deniyicem daha bakalım acemilik var ne nedir ne degildir fazla bilmiyorum ama beni genede memnun etti temizlemesi ve parlaklıgıDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
Yorum