Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Detaylı iç dış temizlik..
Collapse
X
-
Ynt: Detaylı iç dış temizlik..
Eline sağlık iyi parlatmışsın o zaman Wax katı sıvı marka model yazsana alırım belki FK1000p yi sürmek işkence tamamenSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HasanEline sağlık iyi parlatmışsın o zaman Wax katı sıvı marka model yazsana alırım belki FK1000p yi sürmek işkence tamamenMeguiar's, Dünya'nın lider oto şampuanı, pasta, cila, hare giderici, wax, boya koruma, seramik kaplama markası. Meguiar's Bayileri ve Blog Sayfası
) pediyle suruyom 5 dk sonra siliyorum çok fenaDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
Bayramdan sonra alıp deneyim, bayadır yıkamıyorum arabayı yarın bir el atmam lazım fk1000p canımı sıkarsa hemen sipariş veririm. Bir de yağmur itici lazım kış gelmişken..Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Yorum
-
Eline sağlık sağlam olmuş jantlarıda güzelce temizleyip şöyle bir waxlayın captivanın jantlar acayip parlıyor deli gibi sim var2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iatrosEline sağlık sağlam olmuş jantlarıda güzelce temizleyip şöyle bir waxlayın captivanın jantlar acayip parlıyor deli gibi sim varDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
arkalarla aynımı olacak tonu ? bu arada cleaner wax da pek parlaklık elde edilmez. aklınızda olsun alacaksanız nxt alın bundan sonra hem dolgu hem temızlık hem parlaklık 2 kata esir alırsınız inci beyazını2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iatrosarkalarla aynımı olacak tonu ? bu arada cleaner wax da pek parlaklık elde edilmez. aklınızda olsun alacaksanız nxt alın bundan sonra hem dolgu hem temızlık hem parlaklık 2 kata esir alırsınız inci beyazınıDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
Bizim jantların ya içine etmişler ya da ben ettim bilmiyorum bu tarz bir şey oldu uzaktan belli olmuyor da yakından çok net canım sıkılıyor ne kadar parlasa da
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Yorum
-
verniği atmış o jantların hasan daha oncede dedıgım gıbı asitli jant temizleyiciler kullanırken dikkat et sararma yapabilir. ya da önceden cok asitli bir temızlıyıcıye maruz kaldı ondan boyle oldu.2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Ben hem Forlega kullanarak hata ettim hem de tuvalet fırçasıyla kullanarak
Nigrin jant fırçası aldım o iyi biraz ama küçük, forlegayı yine kullanacağım başka temizleyici parlatıcı falan yok şimdilik..Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Yorum
Yorum