Herkese Merhabalar,
Bugün KöpekBalığı renginde 5000km'de Feline donanıma sahip 112hp 285Nm DV6 HDI motorlu, Auto6R'li 3008 aracına Nano Boya Koruma Uygulaması yaptım...
İşlem saat 10,30 - 16,30 arası sürdü... Her ne kadar araç 3 aylık ve 5000km de olsada "bazı bazı" dairesel çizikler kendini göstermişti...
Ayrıca yüzey oldukça hışırtılı pürüzlü idi... Tüm bu sebeplerden dolayı hem çizikleri gidermek, hemde yüzeyi temizlemek ve maks. parlaklığa ulaştırmak adına Megs 205 + Finishing ped ile Polisaj uygulaması yaptım. Tabiki polisaj öncesi "ŞART" olan Kil uygulamasınıda yaptım. Hiç ummadığım kadar kir ve bir o kadar da zift lekesini söktük...
Kesinlikle %99,99 çiziksiz bir yüzeye sahip alan bıraktık parlaklık ve ıslaklıkta harikaydı...
Uygulama;
-Çift Kova Yıkama : Stjärnagloss WashNGloss + Megs Wash Mitt
-Kil : Bilt Hamber Soft
-Polisaj : Megs 205 + 3M Blue Waffle Finishing Ped
-Tekrar Yıkama : Stjärnagloss WashNGloss + IPA + APC + Megs Wash Mitt
-Aquartz Nano Koruma
-Lastikler Megs Endurance ile kaplandı...
İşte Fotoğraflar ; beğenmeniz dileğiyle...
BZ DETAILING
Berker ÇELİK
0555 566 21 64
Bugün KöpekBalığı renginde 5000km'de Feline donanıma sahip 112hp 285Nm DV6 HDI motorlu, Auto6R'li 3008 aracına Nano Boya Koruma Uygulaması yaptım...
İşlem saat 10,30 - 16,30 arası sürdü... Her ne kadar araç 3 aylık ve 5000km de olsada "bazı bazı" dairesel çizikler kendini göstermişti...
Ayrıca yüzey oldukça hışırtılı pürüzlü idi... Tüm bu sebeplerden dolayı hem çizikleri gidermek, hemde yüzeyi temizlemek ve maks. parlaklığa ulaştırmak adına Megs 205 + Finishing ped ile Polisaj uygulaması yaptım. Tabiki polisaj öncesi "ŞART" olan Kil uygulamasınıda yaptım. Hiç ummadığım kadar kir ve bir o kadar da zift lekesini söktük...
Kesinlikle %99,99 çiziksiz bir yüzeye sahip alan bıraktık parlaklık ve ıslaklıkta harikaydı...
Uygulama;
-Çift Kova Yıkama : Stjärnagloss WashNGloss + Megs Wash Mitt
-Kil : Bilt Hamber Soft
-Polisaj : Megs 205 + 3M Blue Waffle Finishing Ped
-Tekrar Yıkama : Stjärnagloss WashNGloss + IPA + APC + Megs Wash Mitt
-Aquartz Nano Koruma
-Lastikler Megs Endurance ile kaplandı...
İşte Fotoğraflar ; beğenmeniz dileğiyle...
BZ DETAILING
Berker ÇELİK
0555 566 21 64
Yorum