Herkese Merhabalar,
Bugün sitemiz üyelerinden Eymen kardeşim ile buluşup aracına detaylı bir koruma bakımı uyguladık... Yeni aracı hayırlı olsun, kazasız belasız kullansın diyorum...
Özellikle "beyaz renkte parlaklık artar mı?" sorusunu Eymen'de bana sordu ve işlem sonunda bir bakmak lazım ancak hani yinede beklentileri yükseltmemek adına çok fark olmaz demiştim... Ancak yine bir süpriz, işlem bittiğinde çaylarımızı alıp tam aracın karşısına geçecek iken Eymen'in bana bakışı ve "daha çok parlamadı mı ki ya hakkaten" deyişi ile keyifler yerini buldu, inanılmaz ıslak bir yüzey görüntüsü ve Nano sayesinde Cam gibi bir yüzey bizlerleydi...
Uygulama;
*Stjärnagloss Wash n Gloss Çift Kova + Megs Wash Mitt ile Yıkama
*IPA - APC karışımı ile boya temizliği
*Tekrar Su ile durulama
*Watermagnet ve Uber Blue ile Kurulama
*Aquartz Nano Boya Koruma Uygulaması...
Ve karşınızda fotoğraflar;
Beni Benden Alan Islak Görünüm...
BZ DETAILING
Berker ÇELİK
0555 566 21 64
Bugün sitemiz üyelerinden Eymen kardeşim ile buluşup aracına detaylı bir koruma bakımı uyguladık... Yeni aracı hayırlı olsun, kazasız belasız kullansın diyorum...
Özellikle "beyaz renkte parlaklık artar mı?" sorusunu Eymen'de bana sordu ve işlem sonunda bir bakmak lazım ancak hani yinede beklentileri yükseltmemek adına çok fark olmaz demiştim... Ancak yine bir süpriz, işlem bittiğinde çaylarımızı alıp tam aracın karşısına geçecek iken Eymen'in bana bakışı ve "daha çok parlamadı mı ki ya hakkaten" deyişi ile keyifler yerini buldu, inanılmaz ıslak bir yüzey görüntüsü ve Nano sayesinde Cam gibi bir yüzey bizlerleydi...
Uygulama;
*Stjärnagloss Wash n Gloss Çift Kova + Megs Wash Mitt ile Yıkama
*IPA - APC karışımı ile boya temizliği
*Tekrar Su ile durulama
*Watermagnet ve Uber Blue ile Kurulama
*Aquartz Nano Boya Koruma Uygulaması...
Ve karşınızda fotoğraflar;
Beni Benden Alan Islak Görünüm...
BZ DETAILING
Berker ÇELİK
0555 566 21 64
Yorum