Ynt: BZ DETAILING Eskişehir Detailing Yolculuğu - Met. Siyah Insignia Nano Boya Korum
Orjinal yazı sahibi: ted79
Berker gene sihirli deyneği değdirmişsin. Mükemmel bi iş çıkarmışsınız. Zeynep'in ve senin eline sağlık. Ufukcum sen de güle güle kullan, kardeşine de ömür boyu mutluluklar... Eskişehir'i yıkıp geçirecen şimdi. Aman nazar değmesin...
Aslında senin araba da ne gelin arabası olur biliyomusun, millet geline mi arabaya mı bakacağını şaşırır.
Teşekkürler Hakan abicim güzel yorumun için çok teşekkürler sağolasın =)
Orjinal yazı sahibi: BORA
Hey maşallah...
Ellerinize sağlık harika iş çıkarmışsınız.
Maşallah...
Çok teşekkürler sağolun =)
Orjinal yazı sahibi: zaqa17
süper olmuş resimler harika benim aracıda yaparmıyız )
Teşekkürler, sağolun, yaparız tabiki neden olmasın =)
Ynt: BZ DETAILING Eskişehir Detailing Yolculuğu - Met. Siyah Insignia Nano Boya Korum
Eyvallah Abi....
şaka maka Eskişehirde harbi 1 numara oldu arabam herkes hayranlıkla bakar ve bilgi almak istiyorlar abi nasıl parlıyor falan abi ne sürüyorsun jantlara ...arac kirlide olsa ayrı bir parlaması var 1 haftalık yıkamayla geziyorum hala deli parlıyor ...Rabbim nazarlardan korusun cümlemizin arabasını özellikle insigniaları Eskişehirde çok göze batmaya başladılar
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
valla bakmaya doyamadım resimlere
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum