Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BZ DETAILING Eskişehir Detailing Yolculuğu - Met. Siyah Insignia Nano Boya Korum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: BZ DETAILING Eskişehir Detailing Yolculuğu - Met. Siyah Insignia Nano Boya Korum

Öncelikle beni kırmadıgı Ankaralardan sabahı 8de kalkıp Eskişehire Gelen Kardeşlerim Berker Ve Zeynep kardeşime teşekkürler ......

Ayrıca bitanecik kızımla sıkılmadan bıkmadan 7 saat ilgilendiği ve Irmagın sorularına ayrı ayrı ciddi ve düzgün cevaplar ve aracımızdaki cizikler hakkında bilgilendikleri icin ayrıca teşekkür ediyor ve taktıgı lakaplar içinde kusuruna bakmayınız sonuçda cocuk işte 7 yaşında işte

Dün kardeşimin nikah törenleri oldugu içinde Berker Zeynep kardeşlerimle ilgilenemedim kusurumada bakmayın lütfen ...

Gelelim asıl işe aracıma yapılan uygulamada %99 verim aldık ve aracım inanılmaz derecede bir renk ulaştı gece arabamla şehir turu attım gözlerini ayıramayan yoktu kim olursa olsun dönüp bir defa bakıyor ellerine saglık kardeşim ...

Tüm iyi dilekleri içinde abilerime kardeşlerime Teşekkürler ....

"SİYAH OLSUN VARSIN HERGÜN TOZ OLSUN"
    "INSİGNİA 180hp OLSUN VARSIN ÇOK YAKSIN"
    2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
    2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Ynt: BZ DETAILING Eskişehir Detailing Yolculuğu - Met. Siyah Insignia Nano Boya Korum

Hayatimi Evlendi ;

Allah bir yastıkta kocatsın

Tebriklerimi iletirsin.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
        Hem Berker senin dalganıda çözdüm Oğlum senin alakan yok bu PArlaklıkla...
        Zeynep kardeşim olayı bitiriyor bence Bayan eli deyince tabi daha bir güzel oluyor sen artık benim için ikinci plandasın

Emre bence haksızlık ediyorsun Berker kardeşim en ince ayrıntısına kadar herşeyinle kendisi ilgileniyor ama dediğinde dogrulu payı biraz var çünkü Zeynep kardeşimin güler yüzü ve enerjisi Berker'in 7 saat bitmeyen tükenmeyen bir enerjiye kavuşturuyor sonuç olarakda güzel işler cıkıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Hayatimi Evlendi ;

Allah bir yastıkta kocatsın

Tebriklerimi iletirsin.

Yok Fatih abi bir kardeşim daha var Şafak onu evlendiriyoruz 23 gece kına gecemiz 24 düğün salonunda düğünüöüz var tüm ınsigniaTeam ailesini beklerim ...

Sırada Hayati var

Yorum

Abi araban ayna gibi olmuş gece ışıkların altında o siyah rengin nasıl durduğunu hayal edebiliyorum Berker beyin eline sağlık mükemmel bir çalışma olmuş.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Ynt: BZ DETAILING Eskişehir Detailing Yolculuğu - Met. Siyah Insignia Nano Boya

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
              Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
              Hem Berker senin dalganıda çözdüm Oğlum senin alakan yok bu PArlaklıkla...
              Zeynep kardeşim olayı bitiriyor bence Bayan eli deyince tabi daha bir güzel oluyor sen artık benim için ikinci plandasın

Emre bence haksızlık ediyorsun Berker kardeşim en ince ayrıntısına kadar herşeyinle kendisi ilgileniyor ama dediğinde dogrulu payı biraz var çünkü Zeynep kardeşimin güler yüzü ve enerjisi Berker'in 7 saat bitmeyen tükenmeyen bir enerjiye kavuşturuyor sonuç olarakda güzel işler cıkıyor
              Ben Berker kardeşime takılıyorum Ufuk abim yoksa Berker kardeşim bu konuda benim içim her zaman tek gececeğim kardeşimiz yaptığı iş onun özverisiyle bu denli güzel oluyor ama Zeynep kardeşimizide tanıdık sevdik artık oda bizden Allah mutluluklarını daim etsin inşallah BZ Detailing nikah masasında company olma yolunda ilerliyor

Yorum

Berkerin o kadar yolu gelip 7 saat uğraşmasının karşılığını almışsınız gerçekten.Maşallah çok güzel olmuş. Güle güle kullan. Kardeşinide Allah mesud etsin.

Yorum

berker eline saglık bu nasıl bi iştir yenisi bile böyle parlamyor sanırım

ufuk ben olsam evimin bi odasına koyar izler izler dururdum ihihi ihihi ihihi bu arabaya nasıl binecen sen şimdi valla süper süper olmuş
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Ufuk abi çok güzel olmuş,güle güle kullan.Maşallah.Aman nazara dikkat bu ara çok takık durumdayım nazar olayına.Şunuda ekliyeyimde

Berker kardeşim seninde eline sağlık.En kıssa zamanda görüşcez seninle.
                    2010 1.6 T Cosmo Siyah + DVD800 + Sunroof + FlexRide + OPC Body Kit

Yorum

allah nazardan saklasın süper olmuş eline sağlık berker
                      2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: elessar
                        Ufuk abi çok güzel olmuş,güle güle kullan.Maşallah.Aman nazara dikkat bu ara çok takık durumdayım nazar olayına.Şunuda ekliyeyimde

Berker kardeşim seninde eline sağlık.En kıssa zamanda görüşcez seninle.

Teşekkürler Enginim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                          berker eline saglık bu nasıl bi iştir yenisi bile böyle parlamyor sanırım

ufuk ben olsam evimin bi odasına koyar izler izler dururdum ihihi ihihi ihihi bu arabaya nasıl binecen sen şimdi valla süper süper olmuş

Eskişehir Vitrinlerinde Emrem cadde26 kapak oldu

Yorum

Yanıyor maşallah süper olmuş
                            2016 w205 AMG

Yorum

Tüm arkadaşlarıma kardeşlerime ve abilerime güzel yorumları ve temennileri için AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM, sağolun varolun, eksik olmayın =))

Yorum

Berker gene sihirli deyneği değdirmişsin. Mükemmel bi iş çıkarmışsınız. Zeynep'in ve senin eline sağlık. Ufukcum sen de güle güle kullan, kardeşine de ömür boyu mutluluklar... Eskişehir'i yıkıp geçirecen şimdi. Aman nazar değmesin...
                                Aslında senin araba da ne gelin arabası olur biliyomusun, millet geline mi arabaya mı bakacağını şaşırır.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

İşleniyor...
                                X