Aile hekimi istifa edince hasta bakmaya basladıgım ıcın pek bakamıyordum Karakartala bugun ve dun doyurduk resmen Meguıars Ultımate Wash n wax ıle yıkandı ve dün 2 kat NXT Tech Wax 2.0 atıldı bugun tekrardan yıkadım sonra 2 kat daha NXT attım araba canavar ötesi oldu. Bu waxı nıye kullanmadım ben sımdıye kadar hayret ettım dknow Çizik doldurma ozellıklı. Benım hafıf kılcalların canına okudu sıfır cızık oldu araba. Tabi melül melül bana bakan Meguıars Gold class carnauba plusında gonlunu yaptım. kapılara meguıars gold class yaptım tek kat. İç taraflar Meguıar quıck ınterıor ıle silindi camlar nxt glasscleaner ıle . resımler iş çıkısından aceleyle. Yol yapım calısması yuzunden toz oldu yenı waxta atılınca aksam gıttım bır daha su tuttum Meguıars UQD ıle geçtım. Lastık basınclarını ayarladım. Davlumbazlara Meguıars Hyper Dressıng lastıklere Meguıars Endurance spray yapıldı paspaslara griots garage leather scents sıkıldı. Malzemeler bagajdan eve taşındı (burada canım cıktı ) aksamkı ıslemlerden sonra resım yok gece oldugundan fakat petrolde spot ısıklar altında 41 kere maşallah cektırdı namussuz cok hosuma gıttı parlaklık tatile hazırız. antalya sıcagına korumamız tam ihihi
buyrun resımler. i4 çekimidir.
buyrun resımler. i4 çekimidir.
Yorum