Duyuru

Collapse
No announcement yet.

NXT Şampuan + Smooth Surface Kil uygulaması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• NXT Şampuan + Smooth Surface Kil uygulaması

Bugün 2 saatlik süreçte detailing virüsünü iyice içime işlettim Aslında yıkadıktan sonra kil yapmak istiyordum.İlk deneyimim olduğu için şimdilik elleşmedim kile.İleride onuda yapıcam.Malzemeler hazır Yıkayıp kuruladıktan sonra Abim gördü."Çok parlamış" dedi. Yorumlar sizlerin.

wsh

Meg. Wash Mitt
    Meg. NXT Şampuan
    Meg. Water Magnet
    Çift kova tekniği

Resimler Geliyor.

12 Temmuz 2011

Bugünde kil uygulaması yaptım.Kil gerçekten çok etkili birşeymiş.Zift lekeleri, böcek kalıntıları vs. hepsini temizledi.

Yapılan uygulamalar şöyle;

- Tozların gitmesi için durulama
    - Meguiars smooth surface ile kil uygulaması
    - NXT şampuan + Eldiven ile yıkama
    - Water magnet ile kurulama

Daha UQD yapacaktım ama işlerim vardı, hem kolumu hissetmiyordum

Wax olmadan boncuklarla mutlu son wsh

Ynt: NXT Şampuan ile ilk deneyimim

Eline sağlık çok güzel olmuş herkese virüsün işlemesi temennisiyle
    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Çok güzel olmuş. Beyaz da ne güzel parlamış

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

bu virüs fena benden söylemesi eline sağlık süper görünüyor meguairs hızlı wax spreyide al onsuz çeyiz olmaz
        2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Aferin Uğur,bu işi genç yaşta sende başardın,bu virüsün antibiyotiğide bu sitede
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Ellerine sağlık Uğur kardeşim çok güzel olmuş demek ki neymiş sadece parlayan siyah değilimişşş

Yorum

Yorumlar için teşekkürler.Yapılan işin beğenilmeside insanı dahada yapmaya teşvik ediyor Yukarı çıkınca aklıma geldi.Keşke UQD yapsaydım diye.Başka maceraya artık

Anti-biyotiği yok Abi. Kaptın mı kurtuluşun yok.
              Emre Abi, senin beyazın parlaklığı yanında lafı olmaz.Ama o Profesyonel, bu amatör

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
                Yorumlar için teşekkürler.Yapılan işin beğenilmeside insanı dahada yapmaya teşvik ediyor Yukarı çıkınca aklıma geldi.Keşke UQD yapsaydım diye.Başka maceraya artık

Anti-biyotiği yok Abi. Kaptın mı kurtuluşun yok.
                Emre Abi, senin beyazın parlaklığı yanında lafı olmaz.Ama o Profesyonel, bu amatör
                Olsun Uğur kardeşim seninki amatörce değil çok güzel ve profesyonel malzemelerle yapılmış profesyonelce hazırlanıp çok güzel resimlenmiş bir uygulama tebrik ederim seni Ben çok beğendim

Yorum

Sağolasın Abi.

Yorum

Sağolasın Abi.
                    Artık daha daha iyilerini bekliyoruz ama başına dert aldın şimdi

Yorum

Başıma derdi bu aracı alarak aldım.Canım devamlı uğraşmak istiyor bununla.

Yorum

Başıma derdi bu aracı alarak aldım.Canım devamlı uğraşmak istiyor bununla.
                        O kadar arabam oldu bende ilk defa bu araç için başıma bela aldığımı düşünüyorum artık satmaya kıyamıyorum

Yorum

13 yıl sonra gelen Prensese bakmamak olmaz. Allah mecbur bırakmadığı sürece sadece model yükseltmek için satarız.

Yorum

Güzel parlamış eline sağlık Uğur bakalım şu bizim finaller bi geçsin de ben de el atacağım tanka Sarı şampuan bendeki. Bugün Nail abinin kargo da geldi pek bir eksik kalmadı. Kredi yatsın onla da bir lavor p19 almayı istiyorum bakalım neler olacak

Bu arada virüslerin anti biyotiği olmaz zaten gerçek manada. Interferonlar, natural killer hücreler etki eder vs. bi haftadır deli gibi çalışıyorum beynim sulandı artık Çocuklarınızı çukurova tıp a göndermeyin arkadaş temmuz oldu daha finale girmedik.
                            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Senin aldığın Ultimate Wash&Wax sanırım.Yıkarken en çok korktuğum şampuanın kuruyup aracında üzerinde lekeli lekeli kalmasıydı ama maşallah bi sorun olmadı.İlk olduğu için ön tamponlarda uğraştım baya.Sinek yapışkanları vardı Sonuç beni tatmin etti.Şampuanın kokusuda çok hoşuma gitti. Güzel bi 2 saat geçirdim kendisiyle.

Bugünde sünnet düğünü vardı.Milletin gözü benim araçtaydı

Yorum

İşleniyor...
                              X