Ulvi görevime Cumartesi günü öğlen 11'de başladım ve molalar dahil 11 saatte işlemi tamamladım.
Kullanılan ürünler
- Chemical guys cut 1.0
- chemical guys cut 1.5
- hex logic yeşil pad
- Hex logic turuncu pad
- hex logic sarı pad
- Erdem boyadan alınma yerli yün padler
- Erdem boyadan alınma 4cr lokal zımpara
- Makita polisaj makinası
- Extech boya kalınlık ölçer
- Bir dolu maskeleme bandı.
- Öğle yemeği için soğan halkası
- Soğan halkası ile iyi giden miller bira
- Akşam yemeği için köfte ve gene miller (alkolik etti bu araç beni, hööeeeyyyt)
- Bilt hamber kil
- ipa
- Kil kaydırmak için su
- Wolfs chemicals nano cam kaplama
- Wolfs chemicals nano jant kaplama
- Wolfs chemicals nano trim kaplama
- Boya içinde özel bir ürün kullandım, daha sonra adını sanını açıklarım
Sahibi bu güzelliğe gayet iyi bakıyor ama lanet olası yıkamacılar ve kullandıkları kurulama bezleri araca bol bol kılcal çizik kazandırmış.
Hiçbir yerinde yeniden boyanmış parça olmadığı gibi aracın içinde daha naylon poşetleri duruyordu.
Bu arada Q7 sahibinin diğer aracı Skoda SuperB 2.0TDi DSG (beyaz) Forumdan bahsettim ama foruma girecek vaktinin olduğunu sanmıyorum
Bu arada çizik gidermeden sonra kalınlık ölçer ile ölçüm yaptım ama ne yazıkki fotoğraf çekmeye kafa kalmadı. (sen iç o biraları sonra kafa kalmadı de, höeeeyt, çekilin polisaj yapacağım )
Erdem boyadan aldığım zımpara ve yün padler çok iyi iş çıkarttı. Yün padler geride tüy bırakmıyor üstelik harede bırakmıyor, yaşasın yün padler.
Ahanda fotoğraflar,
Çamurluktaki Mustang yansımasına dikkatli baktığınızda sanki çamurlukta yapılmamış bir bölge var gibi duruyorsada, o aslında fotoğraftaki leke
Bir dahakine o lekeyide çekerim ihihi ihihi ihihi
Benden bir tavsiye, kesinlikle ve kesinlikle beyaz merdiven kullanmayın, hare var falan diye paranoyak olabilirsiniz. Hare var diyebileceğiniz görüntüler ne yazıkki merdivenin ve etraftaki diğer beyaz zımbırtıların yansıması ihihi ihihi ihihi
Kullanılan ürünler
- Chemical guys cut 1.0
- chemical guys cut 1.5
- hex logic yeşil pad
- Hex logic turuncu pad
- hex logic sarı pad
- Erdem boyadan alınma yerli yün padler
- Erdem boyadan alınma 4cr lokal zımpara
- Makita polisaj makinası
- Extech boya kalınlık ölçer
- Bir dolu maskeleme bandı.
- Öğle yemeği için soğan halkası
- Soğan halkası ile iyi giden miller bira
- Akşam yemeği için köfte ve gene miller (alkolik etti bu araç beni, hööeeeyyyt)
- Bilt hamber kil
- ipa
- Kil kaydırmak için su
- Wolfs chemicals nano cam kaplama
- Wolfs chemicals nano jant kaplama
- Wolfs chemicals nano trim kaplama
- Boya içinde özel bir ürün kullandım, daha sonra adını sanını açıklarım
Sahibi bu güzelliğe gayet iyi bakıyor ama lanet olası yıkamacılar ve kullandıkları kurulama bezleri araca bol bol kılcal çizik kazandırmış.
Hiçbir yerinde yeniden boyanmış parça olmadığı gibi aracın içinde daha naylon poşetleri duruyordu.
Bu arada Q7 sahibinin diğer aracı Skoda SuperB 2.0TDi DSG (beyaz) Forumdan bahsettim ama foruma girecek vaktinin olduğunu sanmıyorum
Bu arada çizik gidermeden sonra kalınlık ölçer ile ölçüm yaptım ama ne yazıkki fotoğraf çekmeye kafa kalmadı. (sen iç o biraları sonra kafa kalmadı de, höeeeyt, çekilin polisaj yapacağım )
Erdem boyadan aldığım zımpara ve yün padler çok iyi iş çıkarttı. Yün padler geride tüy bırakmıyor üstelik harede bırakmıyor, yaşasın yün padler.
Ahanda fotoğraflar,
Çamurluktaki Mustang yansımasına dikkatli baktığınızda sanki çamurlukta yapılmamış bir bölge var gibi duruyorsada, o aslında fotoğraftaki leke
Bir dahakine o lekeyide çekerim ihihi ihihi ihihi
Benden bir tavsiye, kesinlikle ve kesinlikle beyaz merdiven kullanmayın, hare var falan diye paranoyak olabilirsiniz. Hare var diyebileceğiniz görüntüler ne yazıkki merdivenin ve etraftaki diğer beyaz zımbırtıların yansıması ihihi ihihi ihihi
Yorum