Ynt: Opel Insignia OPC - Beyaz Kaplan - Nano Boya Koruma - BZ DETAILING
Vay vay vay araba sanki porselenden yapılmış gibi duruyor müthiş bir görüntü...Berker bırak saç kavurmayı, koca bir lokanta haketmişsin sen dostum, eline sağlık
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
vallahi araba parlamış be maşallah nazar değmesin kazasız belasız günlerde inş. Emre Bey.. Bendeki bu araba yıkama sevdasıyla yakın zamanda detailing gerekecek kıvama getireceğim sanırım arabamı wsh ehh böyle güzel sonuçlar elde edildiğine göre çizsekte sorun yok buarada Berker'in de ellerine sağlık
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Orjinal yazı sahibi: deeper_inside
Maşallah Allah nazardan saklasın, güzel işçilik+güzel araba sunuç bu....
Bu konuyu konuşmuştuk Berker ile ilgili şimdi ne demek istediğimi görsel olarakta anlamış oldunuz
şimdi artık baya bi fikir sahibisiniz bence Detailing and Nano Forever Berker ÇELİK
beyaz kaplan çok güzel ve çok güzelleştirmişsiniz. yani şu haliyle gerçekten opelin yaptığı en iyi otomobil.
DiaDavidoff zevkli bir arkadaşımızsınız tebrik ederim sizi.
yalnız bence bu güzelliğe düşen tek gölge arka cam üstü spoileri.. standat opc'de yer almayan gereksiz bir abartı. karar sizin elbette, ama kaldırılırsa daha güzel olur diye düşünüyorum.
berker kardeşimizin de eline sağlık, bu işi bir sanat gibi icra ediyor.
Orjinal yazı sahibi: ercan
beyaz kaplan çok güzel ve çok güzelleştirmişsiniz. yani şu haliyle gerçekten opelin yaptığı en iyi otomobil.
DiaDavidoff zevkli bir arkadaşımızsınız tebrik ederim sizi.
yalnız bence bu güzelliğe düşen tek gölge arka cam üstü spoileri.. standat opc'de yer almayan gereksiz bir abartı. karar sizin elbette, ama kaldırılırsa daha güzel olur diye düşünüyorum.
berker kardeşimizin de eline sağlık, bu işi bir sanat gibi icra ediyor.
Güzel yorumunuz için Teşekkür ederim arka cam üstü spoileri görüntü amaçlı kullanmıyorum tüksek hızlarda o küçük aparatın araca uyguladığı baskı 300 kg nin üstlerinde yola daha iyi oturmasını sağlıyor normal bi dtm kullanmak yerine orjinal irmcher kullanmayı tercih ettim tavan siyah folyo kaplanınca bütünlükten dolayı sırıtmıyor şuan için beyaz tavanda sırıttı biraz
vayyy arkadaş yaa düğünü erken yaptık
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum