Ynt: Opel Insignia - Siyah - Nano Boya Koruma Uygulaması BZ DETAILING
inanılmaz parlıyor berker helal olsun)) ya güzel kardeşim ya istanbula gel banada nano uygula yada nasıl atarım söyle ben yapıyım bida wax max yapmıcamDD
2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
ömür gülme dostum ciddiyim bugün 3 saatlik bir uygulama yaptım cg glaze yi vurdum üstünede meg hızlı cila o kdr))))) bida wax almicam uygulamicamda bu nanodan sipariş veriyorum o toz birikintisi çok soğuttu bni wax tan
2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
yalnız şimdi farkettim boya korkunç çizik ve meg205 gibi hafif bir pasta bunu çıkarıyorsa daha aşındırıcısı yüksek numaraları almaya gerek yok süperr çıkartmış walla
Orjinal yazı sahibi: cdd1907
yalnız şimdi farkettim boya korkunç çizik ve meg205 gibi hafif bir pasta bunu çıkarıyorsa daha aşındırıcısı yüksek numaraları almaya gerek yok süperr çıkartmış walla
Meg 205 almıyor çizikleri, çizikleri asıl 3M EF ile aldım. mEG 205 ile finiş verdim çok çok ince olduğundan verdiği parlaklığı hiçbir polish veremiyor, non-diminishing güzelliği...
Orjinal yazı sahibi: dedot
berker şu çift kova tekniği nedir acaba??
Yıkama tekniği. 2 kova alınır. Birisine temiz sampuanli sudur. Digerinde ise basta temiz olan su sonra kirli olur. Söyleki temiz sampuanli su kovadan alınır araca sürülür. Kirli eldiven diğer kovada durulanir. Dolayısıyla eldiven sürekli temiz tutulur. Tek kova kullanılsaydı kirli ve temiz su bı arada olmayacağından kısa zamanda kirlenirdi.
Yorum