Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel Insignia - Siyah - Nano Boya Koruma Uygulaması BZ DETAILING

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel Insignia - Siyah - Nano Boya Koruma Uygulaması BZ DETAILING

ooo Berkerim konuşturmuşsun gene Harbi coştun sen
    Utku abim güle güle bin maşallah ışıl ışıl

Yorum

ben uygulama sırasında Berker kardeşimize ufak bi ziyarette bulundum, Utku bey sizde güle güle kullanın, aracınıza yaklaşırkenden güneş gözlüğü kullanmanız şiddetle tavsiye olunur..

wsh2 wsh2 wsh2 wsh2
      .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
        Film taze olsa uygulama yapar mıydın peki abi ben de ona göre yapacağım
        Aşındıcı kullanmadığın sürece herşeyi sürebilirsin ancak boyaya yapıştığı gibi yapışmaz silmesi zor olur ve ömürlü olmaz... Uzun lafın kısası sürsende sürmesende aynı...

Yorum

Gerçekten çok iyi olmuş Eline sağlık çok güzel olmuş abicim..

Birde ön taraf senin araçta çok tatlı durmuş sevdim

Yorum

Berker, Ellerine sağlık. Gerçekten çok etkileyici bir çalışma.
            Benim merak ettiğim; Utku arabada nasıl bu kadar çok yıpranma var. Yıkamacılar mı? yoksa amatör boya korumacıların işçiliği mi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mturgut
              Berker, Ellerine sağlık. Gerçekten çok etkileyici bir çalışma.
              Benim merak ettiğim; Utku arabada nasıl bu kadar çok yıpranma var. Yıkamacılar mı? yoksa amatör boya korumacıların işçiliği mi?
              Öncelikle Teşekkürler...

Bu çizikler forum üyelerimizin %95 inin aracında vardır... Şöyleki SÜNGERLE bile YIKANMAMALI araç... Kirleri içine hapseden wash mitt kullanılmalı. Ayrıca çift kova tekniği + kurulama içinde kaliteli kalın tüylü temiz MF ile kurulanmalı...

yıkamacılar yere bezi seriyor basınçlı suyu vurup yerden aldığı benzle(şeker çuvalı) araba kuruluyor!!!! ÇOK yanlış...

Yorum

Çok güzel ellerine sağlık...

Yorum

Arkadaşlar öncelikle huzurlarınızda Berker kardeşime bir daha çok teşekkür ederim. araba ile ilgili iltifatlar içişnde sizlere çok teşekkür ederim. Vallahi araca bir kere ne fırça ne de sünger deydi.ama kurulama bezleri ve de sözde boya korumacılar bu hale getirmiş.artık bu arabay Berkerden farklı bir el boya koruma yapamaz.Bırakın elini değmeyi yanına bile yaklaşamaz.ayrıca kaput filmi 2 sende çatlama yapmaya başladı.Sırada onu değiştirmek var.saygılar sevgiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                    Arkadaşlar öncelikle huzurlarınızda Berker kardeşime bir daha çok teşekkür ederim. araba ile ilgili iltifatlar içişnde sizlere çok teşekkür ederim. Vallahi araca bir kere ne fırça ne de sünger deydi.ama kurulama bezleri ve de sözde boya korumacılar bu hale getirmiş.artık bu arabay Berkerden farklı bir el boya koruma yapamaz.Bırakın elini değmeyi yanına bile yaklaşamaz.ayrıca kaput filmi 2 sende çatlama yapmaya başladı.Sırada onu değiştirmek var.saygılar sevgiler
                    Güle Güle Keyifle Kullan Aracını abi, parlaklığı gözüne vurdukça beni hatırlarsın =)) Bol parlamalar diliyorum... =))
                    Pazar görüşmek üzere...

Yorum

çok güzel olmus Berker ellerine sağlık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
                        çok güzel olmus Berker ellerine sağlık
                        Teşeşkkürler Mert sağol...

Yorum

Canavarus Berker eline saglik çok guZel olmuş arabanın boyası hakkında ne düşünüyorsun sertlik için ?
                          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                            Canavarus Berker eline saglik çok guZel olmuş arabanın boyası hakkında ne düşünüyorsun sertlik için ?
                            Oldukça yumuşak boya. Ancak Honda gibi yapışkan değil, ayrıca düzenli - stabil aşınıyor...

Yorum

Bir cins boya var bu arabada tırnaklasan çizilecek benim astra maşallah essek derisi gibiydi birde Berker insignia yapacaginda aklında olsun camurluklarin altında özellikle önlerde altlara doğru boya atıyor çok acayip ince oralar basıncli yıkamada cogu arkadasın aynı yerlerden boya atmış hep .
                              2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                                Bir cins boya var bu arabada tırnaklasan çizilecek benim astra maşallah essek derisi gibiydi birde Berker insignia yapacaginda aklında olsun camurluklarin altında özellikle önlerde altlara doğru boya atıyor çok acayip ince oralar basıncli yıkamada cogu arkadasın aynı yerlerden boya atmış hep .
                                Ben bir sıkıntı yaşamadım dediğin bölgelerle ilgili ancak haklısındır tabiki... Ufuk abi, Nuri abi ve Cemil abimin İnsignialar sırada vallahi =)) Dikkat çanlarını çaldın =)

Yorum

İşleniyor...
                                X