Yeni bir detailing ile yeniden herkese merhabalar ,
BZ Detailing'in bugünki konuğu 2010 Model Opak Siyah Vw Golf 6 Trendline. Araç sahibi detailing eğitimlerimizede katılan Mert ağabey, kendisi araca elinden geldiği kadar güzel bakmış. Ancak yıkamacılar, ve Servisin aracı fırça ile yıkayıp teslim etme arzusu sonucu aracın heryerindeki örümcek ağı şeklindeki çizikler meydana gelmiş. Bu sebeple "rock hard" - kaya gibi sert Vw verniğinde işler maalsef umduğum kadar kolay olmadı. Toplam 8,30 saat sonunda polisajı bitirip ve korumayı uygulayabildim. Çiziklerde %90-95 gibi bir başarı sağladık. Ardından Gtechniq Crystal Laquer Nano Koruma Ürünümüzü uyguladık. Koruma sonrasında inanılmaz bir cam parlaklığı ve ıslak görüntü elde ettik. Gerçekten araç parlıyor mu sorusunun cevabı EVET oldu...
Uygulama;
*Çift Kova + Megs Ultimate Wash/Wax + Wash Mitt Yıkama
*Uber Blue ile Kurulama
*Bilt Hamber Regular ile Kil Uygulaması
*Megs M105 + Yün(yer yer Polishing Ped) ile Ağır Çizik Giderme
*3M ExtraFina + Yellow Polishing Ped ile İnce Çizik Giderme ve Finisaj
*Not: M205 uygulamasını denedim, ancak m205 sonrasında vernikte yeni yeni çizikler oluşuyordu, sorun peddende kaynaklı olabilirdi ancak her ihtimale karşı M205 yerine 3M ile finish verdim, Jewelling uğraştırdı biraz, ama sonuçta değdi.
*Araç Polisaj Tozlarından arındırılmak için açık hortum ile su tutuldu.
*İzoPropil Alkol ile tüm boya ve Cam yüzeyler Nano Uygulamasına hazırlandı.
*Gtechniq Cyrstal Laquer ile Nano Uygulaması Yapıldı.
İşte Fotoğraflar, Beğenmeniz dileğiyle...
BZ DETAILING
Berker ÇELİK
0555. 566 21 64
BZ Detailing'in bugünki konuğu 2010 Model Opak Siyah Vw Golf 6 Trendline. Araç sahibi detailing eğitimlerimizede katılan Mert ağabey, kendisi araca elinden geldiği kadar güzel bakmış. Ancak yıkamacılar, ve Servisin aracı fırça ile yıkayıp teslim etme arzusu sonucu aracın heryerindeki örümcek ağı şeklindeki çizikler meydana gelmiş. Bu sebeple "rock hard" - kaya gibi sert Vw verniğinde işler maalsef umduğum kadar kolay olmadı. Toplam 8,30 saat sonunda polisajı bitirip ve korumayı uygulayabildim. Çiziklerde %90-95 gibi bir başarı sağladık. Ardından Gtechniq Crystal Laquer Nano Koruma Ürünümüzü uyguladık. Koruma sonrasında inanılmaz bir cam parlaklığı ve ıslak görüntü elde ettik. Gerçekten araç parlıyor mu sorusunun cevabı EVET oldu...
Uygulama;
*Çift Kova + Megs Ultimate Wash/Wax + Wash Mitt Yıkama
*Uber Blue ile Kurulama
*Bilt Hamber Regular ile Kil Uygulaması
*Megs M105 + Yün(yer yer Polishing Ped) ile Ağır Çizik Giderme
*3M ExtraFina + Yellow Polishing Ped ile İnce Çizik Giderme ve Finisaj
*Not: M205 uygulamasını denedim, ancak m205 sonrasında vernikte yeni yeni çizikler oluşuyordu, sorun peddende kaynaklı olabilirdi ancak her ihtimale karşı M205 yerine 3M ile finish verdim, Jewelling uğraştırdı biraz, ama sonuçta değdi.
*Araç Polisaj Tozlarından arındırılmak için açık hortum ile su tutuldu.
*İzoPropil Alkol ile tüm boya ve Cam yüzeyler Nano Uygulamasına hazırlandı.
*Gtechniq Cyrstal Laquer ile Nano Uygulaması Yapıldı.
İşte Fotoğraflar, Beğenmeniz dileğiyle...
BZ DETAILING
Berker ÇELİK
0555. 566 21 64
Yorum