Evet bugün kendim kaşındım Niyetim chipex seti ile taş izlerini giderip zymol uygulamaktı fakat nerelere gıttı iş ben bıle anlamadım. Arabayı dun yıkadıgım ıcın sadece suyla yıkadım Meguıars Last touch ve Uber blue ile kuruladım. Jantları bılbery ıle temızlemıstım bezle kuruladım sonra Caremaxx Nano jant korumayı uyguladım.Sonra valet pro kil + dodo juıce slıppy ıle kil uyguladım. Sonra chipex ıle tas ızlerını rotusladım. Sıkıldım bende parmagıma surup boyayı ala bula hepsını boyadım SOnra fazla boyayı almak ıcın olan solusyonla cıkardım canım cıktı. Taş izlerinden % 80 kurtuldum yaz sonuna dogru boyatırım buyuk ıhtımal tamponu Sonra CG wet mirror finishe ayıp ettıgımı dusundum kac aydır beklıyordu o yuzden zymol glasuru bır yana bıraktım ve wet mırror + jetseal uygulamaya karar verdım. Wet mırror ıle her yerı gectım sonra jetsealı uyguladım yuzey hakıkaten guzel oldu. Parlaklık pek hosuma gıtmedı ama belı ısıktanda olabılr cunku bır ara ıstemedıgım kadar parlaktı sanırım ısıktan hosuma gıtmedı ılk zaman. Ama yolda giderken işte bu dedım yanı çok çok guzeldı maşallah 1 yıldır aradıgım parlaklıgı sonunda yakaladım İç taraflarıda Meguiars Quick interior detailerla temızledım sonra 303 aerospace protectant ıle gectım. Bu ara ne mutlu ki Meguıars engıne dressıng ısını cok harıka yapıyor gram toz olmazmı motorda 3.5 aydır arabada. Vallahı yok Lastiklere NXT insane shine sıktım jantlara gelen fazlalıkları sildim. Davlumbazlara meguıars hyperdressıng sıktım. Camları AG fast glass ıle sildim. Gün sonunda ayak tabanlarımda baloncuklar oluştu tabi kösele ayakkabıyla detailing yaparsan olacagı bu
I love detailing yazaraktan waxın olup olmadıgını kontrol ettim
Buyrun resimler
I love detailing yazaraktan waxın olup olmadıgını kontrol ettim
Buyrun resimler
Yorum