Buda benım arabanın bagajının çeyizi. Birde garaj çeyizi var tabide onları yayınlamıyorum artık sonra millet sorumluluk alıyor benim adıma düşünüyor filan
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bagaj çeyizim :)
Collapse
X
-
Ynt: Bagaj çeyizim
Orjinal yazı sahibi: zeytinVvay vay vay Ömür bey bu yaz bir detayling yarışması yapalım. Gökhan beyle jüri gorevini üstlenirsiniz artık. Yok ben yarışmaya varım derseniz o da ömür. Bu ne zengilik maşallah.
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffVallaha buda bi hastalık heralde şaşırdım kaldım
şöyle (ki bu resimde daha ilk zamanlar bunlara %50 daha baska urunler eklendı )
2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Herkese San Francisco dan selamlar. Los Angeles dan arabayla yaklasik 320 mil (500 kusur km) yaparak ulastim. Su an burda saat 19:32.Muhtemelen Turkiyede misil misil uyuyosunuz. Buick Regal kiralayip sizlere izlenimlerimi anlatacaktim. Ancak kiraladigimda kalmamisti. Bu yuzden su an Ford Taurus 2011 kullaniyorum. İnsigniayi aratmayacak bir araba.
Omur, Hakan CHEMİCALGUYS deposu ve detailing universitesine gittim. Adamlar resmen universitede ders veriyorlar. Bayagi ilgilendiler, gezdirdiler. Cok ilginc Turkiyede olmayan urunlerden aldim. Fotograflari gelince siteye koyarim. Herkese Selamlar2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Herkese San Francisco dan selamlar. Los Angeles dan arabayla yaklasik 320 mil (500 kusur km) yaparak ulastim. Su an burda saat 19:32.Muhtemelen Turkiyede misil misil uyuyosunuz. Buick Regal kiralayip sizlere izlenimlerimi anlatacaktim. Ancak kiraladigimda kalmamisti. Bu yuzden su an Ford Taurus 2011 kullaniyorum. İnsigniayi aratmayacak bir araba.
Omur, Hakan CHEMİCALGUYS deposu ve detailing universitesine gittim. Adamlar resmen universitede ders veriyorlar. Bayagi ilgilendiler, gezdirdiler. Cok ilginc Turkiyede olmayan urunlerden aldim. Fotograflari gelince siteye koyarim. Herkese Selamlar
Yorum
-
Ömür foruma yetecek kadar malzeme var...
Hepside süper gözüküyor...
Ufak bi fikrimde var..
Practiker de görmüştüm bu ürünler için bir raf sistemi...ve
Spray şişeler için askılık...Çok para değil ama olunca toplu durunca inan çok daha hoş gözüküyor...
Ben büyük plastik kapların altından ürün aramaktan sıkıldım yahu...
Nazar değmesin...
Çeyiz sağlam...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cdd1907gökhan abi hayırlı seyehatler)) abi Glossworkz Glaze siparişi versem bi tane))2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Orjinal yazı sahibi: cdd1907gökhan abi hayırlı seyehatler)) abi Glossworkz Glaze siparişi versem bi tane))
abi ora nere ya biz ankaraya gidemiyoz sen nerelerdesin
Yorum
-
Hakan shoow roomdaki urunlerin cesitliligini gorsen sasarsin. Meguiarsda bu kadar urun yoktur.
Universite los angelesda is yeri sahipleri icinmis. Sonunda verdikleri diploma ile isyeri acabiliyorlarmis. Sinifta egitim var. Sonrada uygulamali egitim. Yanliz universiteye gidebilmen icin en az 2-3 ay los angelesda kalman gerek2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
Yorum