Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bagaj çeyizim :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bagaj çeyizim :)

Buda benım arabanın bagajının çeyizi. Birde garaj çeyizi var tabide onları yayınlamıyorum artık sonra millet sorumluluk alıyor benim adıma düşünüyor filan

2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Ynt: Bagaj çeyizim

Vvay vay vay Ömür bey bu yaz bir detayling yarışması yapalım. Gökhan beyle jüri gorevini üstlenirsiniz artık. Yok ben yarışmaya varım derseniz o da ömür. Bu ne zengilik maşallah.
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Vallaha buda bi hastalık heralde şaşırdım kaldım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeytin
        Vvay vay vay Ömür bey bu yaz bir detayling yarışması yapalım. Gökhan beyle jüri gorevini üstlenirsiniz artık. Yok ben yarışmaya varım derseniz o da ömür. Bu ne zengilik maşallah.
        Teşekkür ederim Vallahi yarışma değilde tüm araba sahiplerinin arabalarına boyalarına bakmalarını sağlayacak her işe varım

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
        Vallaha buda bi hastalık heralde şaşırdım kaldım
        Virus bu iş Bu gördükleriniz mevcut ürünlerimin %10 u sadece bagajımda taşıdıklarım birde bunun garajda olanları var
        şöyle (ki bu resimde daha ilk zamanlar bunlara %50 daha baska urunler eklendı )
        2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Herkese San Francisco dan selamlar. Los Angeles dan arabayla yaklasik 320 mil (500 kusur km) yaparak ulastim. Su an burda saat 19:32.Muhtemelen Turkiyede misil misil uyuyosunuz. Buick Regal kiralayip sizlere izlenimlerimi anlatacaktim. Ancak kiraladigimda kalmamisti. Bu yuzden su an Ford Taurus 2011 kullaniyorum. İnsigniayi aratmayacak bir araba.

Omur, Hakan CHEMİCALGUYS deposu ve detailing universitesine gittim. Adamlar resmen universitede ders veriyorlar. Bayagi ilgilendiler, gezdirdiler. Cok ilginc Turkiyede olmayan urunlerden aldim. Fotograflari gelince siteye koyarim. Herkese Selamlar
          2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Gökhancım bende neden sesin çıkmıyor diye merak ediyordum,seni bugün arayacaktım
            Ben uyumuyorum bu saatlerde biliyorsun Havalar iyidir inşaallah biraz gezersin...
            Sağ salim dönmen dileğiyle bye...
            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
              Herkese San Francisco dan selamlar. Los Angeles dan arabayla yaklasik 320 mil (500 kusur km) yaparak ulastim. Su an burda saat 19:32.Muhtemelen Turkiyede misil misil uyuyosunuz. Buick Regal kiralayip sizlere izlenimlerimi anlatacaktim. Ancak kiraladigimda kalmamisti. Bu yuzden su an Ford Taurus 2011 kullaniyorum. İnsigniayi aratmayacak bir araba.

Omur, Hakan CHEMİCALGUYS deposu ve detailing universitesine gittim. Adamlar resmen universitede ders veriyorlar. Bayagi ilgilendiler, gezdirdiler. Cok ilginc Turkiyede olmayan urunlerden aldim. Fotograflari gelince siteye koyarim. Herkese Selamlar
              O detailing universitesine bende gitmek niyetindeyim. Fotoğrafları merakla bekliyorum

Yorum

gökhan abi hayırlı seyehatler)) abi Glossworkz Glaze siparişi versem bi tane))
                2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Ömür foruma yetecek kadar malzeme var...
                  Hepside süper gözüküyor...

Ufak bi fikrimde var..
                  Practiker de görmüştüm bu ürünler için bir raf sistemi...ve
                  Spray şişeler için askılık...Çok para değil ama olunca toplu durunca inan çok daha hoş gözüküyor...
                  Ben büyük plastik kapların altından ürün aramaktan sıkıldım yahu...

Nazar değmesin...
                  Çeyiz sağlam...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cdd1907
                    Bilal soz vermeyim ama vaktim olursa gider alirim sana. Su an San Franciscodayim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
                      Bilal soz vermeyim ama vaktim olursa gider alirim sana. Su an San Franciscodayim

abi ora nere ya biz ankaraya gidemiyoz sen nerelerdesin

Yorum

abi ne demek ya yolun düşerse yada görürsen alırsın
                        2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

dolabın üstündeki ürünler nedir kardeşim öle şakamıı))

Yorum

Hakan shoow roomdaki urunlerin cesitliligini gorsen sasarsin. Meguiarsda bu kadar urun yoktur.
                            Universite los angelesda is yeri sahipleri icinmis. Sonunda verdikleri diploma ile isyeri acabiliyorlarmis. Sinifta egitim var. Sonrada uygulamali egitim. Yanliz universiteye gidebilmen icin en az 2-3 ay los angelesda kalman gerek

Yorum

dolabın üstündeki ürünler nedir kardeşim öle şakamıı))
                              hangileri

Yorum

İşleniyor...
                              X