CG Glossworkz şampuanla çift kova yıkama
Valet pro sarı kil + Dodo slıppy kaydırıcı ile kil
CG Glossworkz şampuanla tekrar yıkama
CG Glossworkz glaze ile tek kat
CG Blacklihgt tek kat
pütürtü çatırtı takırtı tukurtu kalmadı kaportada O pütürükler kuyu suyuyla yıkayıp ustune wax ıdrolak vs attıgım ıcın yapısmıs kalmıslar kili vurunca alayı nanay. Su izlerinide glossworkz glaze halletti. Şu an çok mutluyum
bizim evin bahce sulama ıcın allta kuyu var oradan depoya atıyor ordanda sisteme. Onu kullanıyordum. Yazın bir problem yoktu fakat bu sene yagmurlar cok yagınca herhalde kaynaklar karıştı o yuzden camurlu gelıyor. yaza kadar pek orda yıkamayı düşünmüyorum petroldekıde kuyu suyu fakat bugun baktım o temız petrolde cıft kova yıkayacagım artık hazırana kadar fılan.
Glazeın surmesı sılmesı gayet kolay hele hıc ugrastırmadan cızıklerı maskelemesı ıse harıka. Kokusuda ve rengıde cok hos
Düzgün açıdan yakalayamadım aslında dahada arıza bır parlaklık var Zaten yan aynadan su akıyordu yolda gıderken durdum onu sılmeye orda aklıma geldı fotograf cekmedıgım o yuzden alelacele aldık bır tane
Bu arada o gösterdiğin glossworkz uygulama resmındekı cızık kapatma hakıkaten gercekmıs ben acıkcası umutlu degıldım elle cızık gıdermesınden poorboys husranından sonra
Bende direk spray yaptım...30 30 microfiber bezle sildim.
Bi kapıya 6-7 defa sıktım Bezin tek tarafıyla dağıttım.
Kuru kısmıyla sildim...Bi saatten sonra bezin ıslak kısmı iyice ıslak oluyo zaten(anlam bozuluğuna bak)
Toz tutmasına dikkat ederim...
Ama collinite ten sonra çok toz oldu araba...
Hiç hoşuma gitmedi.
V7 den sonra o kadar olmadı..
Ama tekrar kontrol ederim.
Bidahaki sefere önce Glossworkz sonra V7 yapıcam..
Yorum