Arkadaşlar,
Bugün yaptığım ve yaptırdığım Jant temizleme işlemini anlatmak istiyorum.
Hasanım biraz beklesen beraber yapardık.
Kullanılan Ürünler; Meguiars Wheel Brightener
2 adet uzun (Jant arkaları için) + kısa fırça (jant önü için) + Meguiars fısfıs
Aracı Yenibosnada Rot Balansçıya götürdüm.
Hem Lastikleri balanslattım hemde jantları temizledim ve temizlettim.
Meguiars wheel brightener ürününü 1:4 oranında sulandırdım.
Önce jantların arkasına sıkarak fırça ile temizledik. Meguiars ürünü biraz asitik ürün.
Bu yüzden koruyucu gözlük ve eldiven kullanıldı.
Sonra jantın ön tarafına sıktık ve küçük fırça ile temizledik. Balata tozları resmen aktı gitti.
Çok etkili bir ürün. Ama asitik etikisi olabilir diye her bir jant temizlendikten hemen sonra bol su ile yakandı.
Lastikler balanslandı ve takıldı. Arabayı yıkattıktan sonrada Jantlara Poorboys Wheel wax atıldı.
Bu şekilde balata tozlarına karşılık korundu. Şu an tozlar jant yüzeyine yapışmıyor.
Yorumlarınızı bekliyorum. Buyrun fotolara.
Not: Asitik ürün dediğim de kezzab gibi bir ürün sanmayın. Kokusu gayet hoş ve her tarafı yakıp yıkan agresif bir ürün değil.
Balata tozlarını su gibi akıtan hoş kokulu bir ürün. Ancak yinede dikkatli olunması gerekiyor.
Bugün yaptığım ve yaptırdığım Jant temizleme işlemini anlatmak istiyorum.
Hasanım biraz beklesen beraber yapardık.
Kullanılan Ürünler; Meguiars Wheel Brightener
2 adet uzun (Jant arkaları için) + kısa fırça (jant önü için) + Meguiars fısfıs
Aracı Yenibosnada Rot Balansçıya götürdüm.
Hem Lastikleri balanslattım hemde jantları temizledim ve temizlettim.
Meguiars wheel brightener ürününü 1:4 oranında sulandırdım.
Önce jantların arkasına sıkarak fırça ile temizledik. Meguiars ürünü biraz asitik ürün.
Bu yüzden koruyucu gözlük ve eldiven kullanıldı.
Sonra jantın ön tarafına sıktık ve küçük fırça ile temizledik. Balata tozları resmen aktı gitti.
Çok etkili bir ürün. Ama asitik etikisi olabilir diye her bir jant temizlendikten hemen sonra bol su ile yakandı.
Lastikler balanslandı ve takıldı. Arabayı yıkattıktan sonrada Jantlara Poorboys Wheel wax atıldı.
Bu şekilde balata tozlarına karşılık korundu. Şu an tozlar jant yüzeyine yapışmıyor.
Yorumlarınızı bekliyorum. Buyrun fotolara.
Not: Asitik ürün dediğim de kezzab gibi bir ürün sanmayın. Kokusu gayet hoş ve her tarafı yakıp yıkan agresif bir ürün değil.
Balata tozlarını su gibi akıtan hoş kokulu bir ürün. Ancak yinede dikkatli olunması gerekiyor.
Yorum