Hasan eline sağlık çok güzel olmuş. Çok ucuza aracını pırıl pırıl yapmışsın.
Tek eleştirim sana TİNER. Tiner kuvvetli bir solventdir. Jantları çok iyi temizlemiş olabilir
ama jant üzerindeki vernik tabakasını bozabilir. Bu durum birden ortaya çıkmaz.
Zamanla jantların sararır. Bu nedenle tiner,aseton gibi kuvvetli solventleri kullanmamanı öneririm.
gökhan hocam teşekkür ederim, tinerin zararlarını biliyorum, ancak balata tozlarını çıkarmak için denemediğim kalmadı, mazot bile çözmedi, tineride direk uygulamadım, sulandırıp uyguladım, umarım zarar vermemişimdir....
Ellerine sağlık...Aracını kendin yıkaman bile bu işi ve aracını ne kadar sevdiğinin göstergesidir...
Not: İçinde asidic çözeltiler ve köpürmeyi kolaylaştıran paraben gibi (duş jelleri ve şampuanlarda kullanılır) maddelerden uzak dur derim.Eğer mecbur kalırsan ve illa kullancam dersende köpük yaptığın kovanın içine 1 çay bardağı saf zeytinyağı dök.Hem asit özelliğini yenersin hemde kirleri yumuşatır..(parlaklık verdiğide söylenir)
walla insanın kendi malıyla uğraşması kadar zevkli birşey yok ne zamn sıkılsam sizin işlemi yapıyorum ve o kdr rahatlıyorum ki anlatamam) çok güzel olmuş kazasız belasız kullan inşallah
teşekkür ederim, aynen dediğin gibi ben aracımla uğraşırken çok zevk alıyorum ve rahatlıyorum, mutlu oluyorum....
Hasan bize örnek olacaksın
Bu kadar detailing konusu okumuşken bu konunun ne kadar karmaşık olduğunu düşünüken birden olaya son noktayı koydun. Eline sağlık. Bu işi tabii ki profesyoneller daha iyi yapar ama böyle de yapılabileceğini göstermişsin. Çok güzel olmuş. Tiner'e dikkat tabii ki.
Gökhan hocam ve iatros bu işi bize fiilen öğretene kadar böyle devam...
teşekküler, evet son noktayı koyduk olaya, gönül isterki bizimde çeyizimiz olsun ama banada gerçekten çok karışık geliyor, klaik yöntemlerle yıkamak daha işime geliyor, aracıma kötü muamele yapmıyorum yanlış anlaşılmasın, birazda espri olsun istedim...
Yorum