Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Köpük Banyosu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Köpük Banyosu

aynen abi araçlarımız temiz ve bakımlı olduğu zaman hem bizim hem yolda görenlerin göz keyfini ikiye katlıyo.. ya dün akşam eve gelirken sokak lambalarının ışığı vuruyodu arabanın üzerine.. çok hafif kılcal çizikler vardı dikkatli baktımda, çok seyrek.. benimde onlardan kurtulmam lazım bi an önce havalar düzeliyo bi çalışma da ben yapayım diyorum.. gerçi gümüş gri sizin siyah inciler gibi hayatta parlayamaz ama bakalım sonuç ne olacak :P daha çeyiz oluşturuyorum eksiklerim çok :/ bakalım artık hayırlısı abi..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Kılcal çizikler kolay tırnağa gelmedikten sonra pek zorlamaz...

Ben bayi bayi araba ararken Anadolu Yakasında bi bayiie gittik.ismini unuttum şimdi..Tam o sırada Bayii in genel müdürü geldi arabasıyla..Senin rengin 20 inç jantlısıydı...Dibim düştü resmen...Az kaldı gümüş alıyodum.Gümüş renktede ıslak parlaklık elde edebiliyosun...Bi başka duruyor...ve çok dikkat çekiyor.

Benim 2.tercihim gümüş tü..İlk tercihimde dışı sihay içi bej olsun ne olursa olsun idi....

Yorum

Bizim gümüşlere yakın bi renk birebir olanını bulamadım....Güneş batmaya yakın araba üstünde hafif bir kızarıklık oluyo...turuncuya kaçan işte o yansıma bitiriyo beni...

Yorum

gün batımında çekilen fotolar gerçekten harika oluyo abi bende köyde yazları olduğumda o fırsatı kaçırmıyorum çoğu zaman hava kızarmaya başladığı anda havanın mavisi ve güneşin rengi müthiş bi efekt veriyo fotolara... gümüş gri benim İnsignia da teknik gri den sonra en beğendiğim renkti abi, belki de test aracının da etkisi çok oldu bunda bilmiyorum.. burdaki tes aracı da aynı benim aracımdan Cosmo+DVD-800.. o arabayı yağmurlu havada da karlı havada da güneşli havada da gün batımında vs sürekli görüyodum ) krom kaplamalar (cam kenarındaki, bagaj üzerindeki kemer, sis farları etrafındaki ve ön ızgara) camların siyahı ve gümüş gri kaporta rengi birbiriyle çok uyumlu görünüyodu.. hem çok sportif hem ağır bi görünümü vardı hep.. beyazda o göz zevkini alamadım açıkçası.. siyah rengi de sadece sahibindende falan resimlerde görüyodum gümüş aldım bende.. şu an aracım satılıkta zaten, yine İnsignia alacam ve yine gümüş gri olacak o da rolleyes
          havalar düzeliyo zaten, ekipmanımı da tamamlayayayım hayırlısıyla, sonra birlikte danışıklı güzel bi iş çıkarırız abi orda olamasamda burdan tavsiyelerinizle desteğinizle bende aracımın bakımını yaparım.. zaten oldukça titizim o konuda angle şimdi yıkamadan temizlemeden sonra sıra bakımına korumasına parlatmasına geldi..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Nail abi resimlerin araban süper Rabbim nazarlardan saklasın Maşallah
            2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
            2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

abi sis lambalarını degiştirmişsin güzel olmuş ama cabuk bozuluyor bir yanıp sönüyor inşallah böyle bir sıkıntı yaşamazsın ben yaşadım sonra kızdım söktüm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
                abi sis lambalarını degiştirmişsin güzel olmuş ama cabuk bozuluyor bir yanıp sönüyor inşallah böyle bir sıkıntı yaşamazsın ben yaşadım sonra kızdım söktüm
                Marka neydi seninkinin..Benim 1 hafta olmuştur..Bakalım zaten atmadım eskileri duruyor bagajda bişi olursa hemen takarım walla...

Yorum

Maşallah maşallah Nail Kardeşim. Kazasız belasız günler dilerim (tekrar bu arada geçmiş olsun)

Nazar boncuğun benden. rolleyes

Saygılarımla.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                    Maşallah maşallah Nail Kardeşim. Kazasız belasız günler dilerim (tekrar bu arada geçmiş olsun)

Nazar boncuğun benden. rolleyes

Saygılarımla.
                    Ohhhh...Nazar boncuğumuzda var artık...Sağol abi...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skydroll
                      Marka neydi seninkinin..Benim 1 hafta olmuştur..Bakalım zaten atmadım eskileri duruyor bagajda bişi olursa hemen takarım walla...

mtec abi sanki gevşek geliyor gibiydi bir yanıp sönüyordun vurunca yanıyordu 1 ay kullandım arkadaşlarım dalga gecmeye başlamıştı cakma zenoncu falan diye paraya kıy zenon al falan muhabbet oldu bende kızdım söktüm orjinallerler daha güzel sarı tam sisli havalar icin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skydroll

mtec abi sanki gevşek geliyor gibiydi bir yanıp sönüyordun vurunca yanıyordu 1 ay kullandım arkadaşlarım dalga gecmeye başlamıştı cakma zenoncu falan diye paraya kıy zenon al falan muhabbet oldu bende kızdım söktüm orjinallerler daha güzel sarı tam sisli havalar icin

Olabilir gevşek ise birde o bölge suya maruz kalabilen bir bölge...

Yetkili serviste taktırdım ben.Rica ettim arabnın yanında bulunayım diye...Kaldırdılar arabayı gösterdi işte yerini falan nasıl takıldığını birde Uçak Teknisyeni olduğumuz için merak ettim..Direk taktı...Çok ta alengilli bişi değildi..dediğin gibi olursa bende giderim servise bakın derim en kötüsü...

Sarının aydınlatması daha iyi evett..Ama inan sarı varken hiç açmadım sisleri ...Çekiniyodum walla..

Yorum

thaiwashercarclub.com , aradığınız tüm bilgiler için ilk ve en iyi kaynağınızdır. Genel konulardan burada bulmayı umduğunuzdan daha fazlasına kadar, thaiwashercarclub.com tümüne sahiptir. Aradığınızı bulmanız dileğiyle!

nail başkan glossworkzu 1 oz koymus üstüne su
                          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                            thaiwashercarclub.com , aradığınız tüm bilgiler için ilk ve en iyi kaynağınızdır. Genel konulardan burada bulmayı umduğunuzdan daha fazlasına kadar, thaiwashercarclub.com tümüne sahiptir. Aradığınızı bulmanız dileğiyle!

nail başkan glossworkzu 1 oz koymus üstüne su
                            thaiwashercarclub ))))

Adam banyo yaptırmış arabaya yahuuuu...
                            Parlaklık ve wet shine o renkte bile belli ediyo helal bu glossworkz e....

Yorum

mükemmel olmuşşşşş...bu temizlik ürünlerini bana yazabilirsen sevinirim.....tabi ınternet uzerınden satın alacağım yer varsa orayıda tabı...çok beğendim

Yorum

SubaruOutback nickli Hakan Bey Chemical Guys ürünlerinin Türkiyedeki satıcısıdır ondan temin edebilirsiniz
                                2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

İşleniyor...
                                X