Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kıskandıran Bir Detailing Çalışması
Collapse
X
-
Ynt: Kıskandıran Bir Detailing Çalışması
Orjinal yazı sahibi: skydrollOrjinal yazı sahibi: SufykAPALI GARAJ İÇİN BİR arkadaşla görüştüm aylık bir ödeme karşılığında garajını kullanabileceğiz .. ok derseniz gelin garajı görelim2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: skydrollOrjinal yazı sahibi: mertkyanlız E92 lerde kapı camurluk panellerinde fabrika cıkıslı portakal kabuğunun babası vardır. bu aracta hic görmedim bence adam panellere zımpara yapmıs farkınayysanız bazı yerlerde vernik seviyesi 80 ne iniyor 180 200 nere 80 nere tecavüz etmis bildiğin adam ama iscilik falan süper
zımpara + polisaj ile portakal kabuğu durumu gideriliyor.
2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Orjinal yazı sahibi: skydrollOrjinal yazı sahibi: mertkyanlız E92 lerde kapı camurluk panellerinde fabrika cıkıslı portakal kabuğunun babası vardır. bu aracta hic görmedim bence adam panellere zımpara yapmıs farkınayysanız bazı yerlerde vernik seviyesi 80 ne iniyor 180 200 nere 80 nere tecavüz etmis bildiğin adam ama iscilik falan süper
zımpara + polisaj ile portakal kabuğu durumu gideriliyor.
Dogrudur gökhan abi benim bildiğimde bu şekilde..Fakat bu adamlar başka ürünler kullanmışlar zımpara falan kullanmamışlar daha basit gibi geldi bana..Gerçi zımparada zor bi uygulama değil ama bi kadavra bulup istinde denememiz lazım...Benim elim gitmez o aleti sürtmeye kaput üstünde...
Yorum
-
50 80 almışlar orange peelleri. bas 3000 su zımparasını üstüne 105 205 ayna olur zımparada var evet astranın farları duzeltmıstım2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
Yorum