siyahta temizken ve parlekken çok asil durmakta hocam, bugune kadar 2 adet siyah aracım oldu, 3 ayda bir pasta cila yaptırmaktan boyası incelcek diye korktum hep ve bu sefer beyazı tercih ettim.... bizim araçların olımpc beyaz boyası metalikmi dir, yoksa opakmı?
İnsignia da beyaz renk opak abi
Beyaz için 2 ay beklicektim..Yoksa bende beyaz niyetindeydim...Siyah aldığım içinde hiç pişman değilim..İlk aracım siyah Leon du ikincisi Gümüş Auris ti Sonra tekrar siyaha döndük..Ama beyazada saygı duyarım...Dikkat çekici...
Sizi gidi Siyahçılar sizi. Mirror efekti görünce hayran kaldınız dimi?
Hiçde uzak değil aslında. Yarısını bile yapsak yeter.
Garaj lazım gokhan abii garaj....Geçen haftasonu yıkadım foam lance la duruladım sora ...15 dk da toz oldu wax atmaktan vazgectim...
Doğru söylüyorsun Nail. Garaj lazım garaj...
Forumdan birileri bir yer açsa zaten konuçlancaz istila ederiz dükkanı...Aslında garaj varda kayınpederin.Onun önünde yıkıyorum bende elektirk ve su var..ama garaj ağzına kadar dolu..Boşalt buraları da diyemiyorum..Kendinede Caddy aldı bitane..Garajı boşaltıp arabyı içerde tutucam diyor..Bakalım ümitliyim..Caddy olmadıgı zamanlar hemen içeri alıp bişiler yaparım artık..Caddy yede ne detailing olur...
siyahta temizken ve parlekken çok asil durmakta hocam, bugune kadar 2 adet siyah aracım oldu, 3 ayda bir pasta cila yaptırmaktan boyası incelcek diye korktum hep ve bu sefer beyazı tercih ettim.... bizim araçların olımpc beyaz boyası metalikmi dir, yoksa opakmı?
İnsignia da beyaz renk opak abi
Beyaz için 2 ay beklicektim..Yoksa bende beyaz niyetindeydim...Siyah aldığım içinde hiç pişman değilim..İlk aracım siyah Leon du ikincisi Gümüş Auris ti Sonra tekrar siyaha döndük..Ama beyazada saygı duyarım...Dikkat çekici...
Beyaz da siyah da yakışıyor. Ben en çok bu iki rengi yakıştırıyorum Insignia'ya. Siyah çabuk kirleniyor evet ama güzelinden bir polishing yaptınmı apayrı oluyor.
Zamanında arkadaşın sitesinde 3 kişi garaj kiralamıştık. Komik bir rakam veriyoduk aylık. Ama o zaman cahildik detailing konusunda. Yıkayıp kapatırdık garajı. Keşke şimdi olsaydı o garaj neler yapmazdım.
Bundan daha iyiside olur yahu Bu arada şu menzernaların tozunada hiç gerek yok hakkaten, virtuslarda bu toz yok iste birde taş izi vs yerleri bembeyaz çıkarmıyor siyah arabada siyah formda olanı.
yanlız E92 lerde kapı camurluk panellerinde fabrika cıkıslı portakal kabuğunun babası vardır. bu aracta hic görmedim bence adam panellere zımpara yapmıs farkınayysanız bazı yerlerde vernik seviyesi 80 ne iniyor 180 200 nere 80 nere tecavüz etmis bildiğin adam ama iscilik falan süper
Bundan daha iyiside olur yahu Bu arada şu menzernaların tozunada hiç gerek yok hakkaten, virtuslarda bu toz yok iste birde taş izi vs yerleri bembeyaz çıkarmıyor siyah arabada siyah formda olanı.
Toz olayını kucuk bi kompresör halleder herhalde....Yıkadıktan sonrada kompresör iyi oluyor garip garip yerlerden su akınca sinir oluyom..
adam harbi işi biliyor süper olmuş canım çekti ya)) yalnız öle bi arabanın boyasını o hale getiren zihniyeti merak ettim o çizikler ne öle sanki sırf yıkamaya benzinci fırçalarına vermiş arabayı))
2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
Toz olayını kucuk bi kompresör halleder herhalde....Yıkadıktan sonrada kompresör iyi oluyor garip garip yerlerden su akınca sinir oluyom..
birşey soracağım, bu kompresör yada yıkama makinalarının gürültüsüne komşular ne diyor? ihihi
yan apartmanın garajı var ve kullanmıyorlar, yöneticiyle konuşup ben kullanmayı düşünüyorum ama yıkama makinasının gürültüsüne ilerde kızarlar mı önceden biliyim istedim ihihi birde zabıta meselesi var, 2-3 sene önce su sıkıntısı yüzünden Çorum'da kendi imkanlarıyla araba yıkayanlara bol bol ceza yazmışlardı
Yorum