Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kıskandıran Bir Detailing Çalışması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kıskandıran Bir Detailing Çalışması

Orjinal yazı sahibi: skydroll
    Orjinal yazı sahibi: turquaz72
    Sizi gidi Siyahçılar sizi. Mirror efekti görünce hayran kaldınız dimi?
    Hiçde uzak değil aslında. Yarısını bile yapsak yeter.

Garaj lazım gokhan abii garaj....Geçen haftasonu yıkadım foam lance la duruladım sora ...15 dk da toz oldu wax atmaktan vazgectim...
    Doğru söylüyorsun Nail. Garaj lazım garaj...
    2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
      Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09

siyahta temizken ve parlekken çok asil durmakta hocam, bugune kadar 2 adet siyah aracım oldu, 3 ayda bir pasta cila yaptırmaktan boyası incelcek diye korktum hep ve bu sefer beyazı tercih ettim....
      bizim araçların olımpc beyaz boyası metalikmi dir, yoksa opakmı?
      İnsignia da beyaz renk opak abi

Beyaz için 2 ay beklicektim..Yoksa bende beyaz niyetindeydim...Siyah aldığım içinde hiç pişman değilim..İlk aracım siyah Leon du ikincisi Gümüş Auris ti Sonra tekrar siyaha döndük..Ama beyazada saygı duyarım...Dikkat çekici...

Yorum

Sizi gidi Siyahçılar sizi. Mirror efekti görünce hayran kaldınız dimi?
        Hiçde uzak değil aslında. Yarısını bile yapsak yeter.

Garaj lazım gokhan abii garaj....Geçen haftasonu yıkadım foam lance la duruladım sora ...15 dk da toz oldu wax atmaktan vazgectim...
        Doğru söylüyorsun Nail. Garaj lazım garaj...
        Forumdan birileri bir yer açsa zaten konuçlancaz istila ederiz dükkanı...Aslında garaj varda kayınpederin.Onun önünde yıkıyorum bende elektirk ve su var..ama garaj ağzına kadar dolu..Boşalt buraları da diyemiyorum..Kendinede Caddy aldı bitane..Garajı boşaltıp arabyı içerde tutucam diyor..Bakalım ümitliyim..Caddy olmadıgı zamanlar hemen içeri alıp bişiler yaparım artık..Caddy yede ne detailing olur...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
          Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09

siyahta temizken ve parlekken çok asil durmakta hocam, bugune kadar 2 adet siyah aracım oldu, 3 ayda bir pasta cila yaptırmaktan boyası incelcek diye korktum hep ve bu sefer beyazı tercih ettim....
          bizim araçların olımpc beyaz boyası metalikmi dir, yoksa opakmı?
          İnsignia da beyaz renk opak abi

Beyaz için 2 ay beklicektim..Yoksa bende beyaz niyetindeydim...Siyah aldığım içinde hiç pişman değilim..İlk aracım siyah Leon du ikincisi Gümüş Auris ti Sonra tekrar siyaha döndük..Ama beyazada saygı duyarım...Dikkat çekici...
          Beyaz da siyah da yakışıyor. Ben en çok bu iki rengi yakıştırıyorum Insignia'ya. Siyah çabuk kirleniyor evet ama güzelinden bir polishing yaptınmı apayrı oluyor.

Zamanında arkadaşın sitesinde 3 kişi garaj kiralamıştık. Komik bir rakam veriyoduk aylık. Ama o zaman cahildik detailing konusunda. Yıkayıp kapatırdık garajı. Keşke şimdi olsaydı o garaj neler yapmazdım.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

Aslında yine birkaç kişi birleşip ufak bir yer kiralanabilir
            2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Bundan daha iyiside olur yahu Bu arada şu menzernaların tozunada hiç gerek yok hakkaten, virtuslarda bu toz yok iste birde taş izi vs yerleri bembeyaz çıkarmıyor siyah arabada siyah formda olanı.
              2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

kapalı garajınız varsa daha iyisini bile yaparsınız bir hafta arabayı garaja atcam 7 günde ben bundan bile güzel cıkartırım detay detay uğrasarak peh

Yorum

yanlız E92 lerde kapı camurluk panellerinde fabrika cıkıslı portakal kabuğunun babası vardır. bu aracta hic görmedim bence adam panellere zımpara yapmıs farkınayysanız bazı yerlerde vernik seviyesi 80 ne iniyor 180 200 nere 80 nere tecavüz etmis bildiğin adam ama iscilik falan süper

Yorum

bizim arabanın yansımalarıda bir garip çamurluklar ve kapıdaki bıçak izinin oralarda . Benim boyadada çok olmasada hafif var portakal kabugu.
                    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Portakal mevzusu bakış açısına göre çok fazla göze çarpabiliyor..Galiba seramik boyalarda bu yok..Sallamış olmayım ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                        Bundan daha iyiside olur yahu Bu arada şu menzernaların tozunada hiç gerek yok hakkaten, virtuslarda bu toz yok iste birde taş izi vs yerleri bembeyaz çıkarmıyor siyah arabada siyah formda olanı.

Toz olayını kucuk bi kompresör halleder herhalde....Yıkadıktan sonrada kompresör iyi oluyor garip garip yerlerden su akınca sinir oluyom..

Yorum

adam harbi işi biliyor süper olmuş canım çekti ya)) yalnız öle bi arabanın boyasını o hale getiren zihniyeti merak ettim o çizikler ne öle sanki sırf yıkamaya benzinci fırçalarına vermiş arabayı))
                          2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Toz olayını kucuk bi kompresör halleder herhalde....Yıkadıktan sonrada kompresör iyi oluyor garip garip yerlerden su akınca sinir oluyom..
                            aynen bende sinir olduğum için pazar günü şu üründen aldım http://urun.gittigidiyor.com/SUTAS-1...QQidZZ36055839

Yorum

birşey soracağım, bu kompresör yada yıkama makinalarının gürültüsüne komşular ne diyor? ihihi
                              yan apartmanın garajı var ve kullanmıyorlar, yöneticiyle konuşup ben kullanmayı düşünüyorum ama yıkama makinasının gürültüsüne ilerde kızarlar mı önceden biliyim istedim ihihi birde zabıta meselesi var, 2-3 sene önce su sıkıntısı yüzünden Çorum'da kendi imkanlarıyla araba yıkayanlara bol bol ceza yazmışlardı
                              InsigniaTEAM

Yorum

aynen bende sinir olduğum için pazar günü şu üründen aldım http://urun.gittigidiyor.com/SUTAS-1...QQidZZ36055839
                                Üstünde vacum cleaner yazıyor galiba...Ama blower özelliğide var...Daha büyüğüde gereksiz bunun boyutları fena değilmiş...Bende böyle bişi arıyorum...Malum bej koltuklar illaki kirleniyor.Abuk sabuk köpükler de süremiyosun spot temzilemede damar gibi lekeler kalıyor.

Fazla yok piyasada...Olanlarıda çok profesyonel...

Yorum

İşleniyor...
                                X