Daha iyisini görmedim...Siyah bu kadar mı güzel olur yaa...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kıskandıran Bir Detailing Çalışması
Collapse
X
-
Ynt: Kıskandıran Bir Detailing Çalışması
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Sizi gidi Siyahçılar sizi. Mirror efekti görünce hayran kaldınız dimi?
Hiçde uzak değil aslında. Yarısını bile yapsak yeter.Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: turquaz72Sizi gidi Siyahçılar sizi. Mirror efekti görünce hayran kaldınız dimi?
Hiçde uzak değil aslında. Yarısını bile yapsak yeter.
o günler çok uzak değil Gökhan Hocam2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09beyaz da parlarmı böle...
siyahta temizken ve parlekken çok asil durmakta hocam, bugune kadar 2 adet siyah aracım oldu, 3 ayda bir pasta cila yaptırmaktan boyası incelcek diye korktum hep ve bu sefer beyazı tercih ettim.... bizim araçların olımpc beyaz boyası metalikmi dir, yoksa opakmı?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: turquaz72Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09beyaz da parlarmı böle...
siyahta temizken ve parlekken çok asil durmakta hocam, bugune kadar 2 adet siyah aracım oldu, 3 ayda bir pasta cila yaptırmaktan boyası incelcek diye korktum hep ve bu sefer beyazı tercih ettim.... bizim araçların olımpc beyaz boyası metalikmi dir, yoksa opakmı?2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
siyahta temizken ve parlekken çok asil durmakta hocam, bugune kadar 2 adet siyah aracım oldu, 3 ayda bir pasta cila yaptırmaktan boyası incelcek diye korktum hep ve bu sefer beyazı tercih ettim....
bizim araçların olımpc beyaz boyası metalikmi dir, yoksa opakmı?
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Sizi gidi Siyahçılar sizi. Mirror efekti görünce hayran kaldınız dimi?
Hiçde uzak değil aslında. Yarısını bile yapsak yeter.
Garaj lazım gokhan abii garaj....Geçen haftasonu yıkadım foam lance la duruladım sora ...15 dk da toz oldu wax atmaktan vazgectim...
Yorum
Yorum