Arkadaş tam bir detailer olmuş maşallah, bu iş gerçekten bir hastalık gibi hatta ben bu detailing işiyle uğraşanların zamanla bağımlı olduğunu düsünüyorum.
2015 BEYAZ 1.6 CDTI COSMO ACTIVE SELECT+STILL PAKET
Yaa umut bana malatyada senin gibi bir arkadaş lazım.. bu detailinge bende sarmış durumdayım.. her gün yeni birşey ögreniyorum... Ellerine sağlık temizlikten sonra aracın içi misler gibi kokuyor yaa bide kendin yapmış olmanın verdigi haz bir başka oluyor..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Yaa umut bana malatyada senin gibi bir arkadaş lazım.. bu detailinge bende sarmış durumdayım.. her gün yeni birşey ögreniyorum... Ellerine sağlık temizlikten sonra aracın içi misler gibi kokuyor yaa bide kendin yapmış olmanın verdigi haz bir başka oluyor..
Aaa ben varım ya. Fırçayla bi dalayım senin arabaya mis gibi olur mis haha haha haha
Aaa ben varım ya. Fırçayla bi dalayım senin arabaya mis gibi olur mis haha haha haha
Fırca devri kapandı kardeş o eskidendi.. 100 lira ver bakiimm aracada..göreyim fırca kardeşliğini..)) senede bir kac defa yıkatırım aracı bildigim yerlerde.. gecenlerde bıraktım ve uyardım firca kullanma diye.. Agabey yeni bıraktım çıktım aracta bişey unutmuşum 20 dk sonra geri döndüm baktım Girişmiş fircayla beni görünce bozuldu diyor tamponları ve kenar marspiyelleri alıyorum temiz olmuyor..)) yavasca bıraktı.. neyse ayrıldım gece geldim otopark ta araca bindim bi baktım her taraf vıcık vıcık temizleme sütümü neyse en gıcîk oldugum seyy her tlyere sürmüş.. sanki sahin dogan.. aksam mecbur bir guzel de ben sabunlu su falan derken sildim içini.. yani anlayacagın arabanmı var derdin var.. Bide bizim gibi sabah aksam aklında aracı olanlara..))
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Fırça işin şakası ben de kendim yikadigim zaman tazyikli suyla yıkıyorum bu zamanda fırça işi zaten kalmadı gibi. Yıkamaya verirsem de özellikle içine hiçbir şey sürmeyin diyorum. Saf su her zaman en iyisi bana göre. İsguzar yikamacilara dikkat etmek gerek. Bi bakıyorsun gol olmuş
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Murat hocam sen virüsü kapmışsın geçmiş olsun.Uber bez aldıysan olay bitmiştir. Ben mammoth bez aldım 100 tl ye kafama huni takmadıkları kaldı.Ama sonra arkadaşlar o bezle bir kurulamamı bir gördü hemen bezin üstüne yatmaya çalıştılar. ihihi
Ellere yar oldu
2.0 CDTI
Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri
Yorum